- 9 Ocak 2015
- 19.856
- 82.393
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #140.241
Yiii biniYerim seni kiiizzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yiii biniYerim seni kiiizzz![]()
hadi yaaa banada once cok yesilimsi geldi ama acildi simdi sari oldu resmn sacin hatta dun magazada bisey denedm kadinda sarisinsinz vok yakisti dediiiAyy benim dip tonumu istedigim gibi yapamadi adam yadibim ćiksa ben boyucam hemen
Bir ay bekliim diyorum ablam güzel saç boyyo dibim şuan ben hiç istememe rağmen karamelya once oyle oluo sonra alisio insan bekle bnce biraz daha![]()
Ahh ne çektik kizzz az mı gurul gurul midelerle yataklarda kıvrandık az mi millet yedi ibiz baktık amaa noollduu biz çıtır olduk yiyenler üstüne ekledihadi yaaa banada once cok yesilimsi geldi ama acildi simdi sari oldu resmn sacin hatta dun magazada bisey denedm kadinda sarisinsinz vok yakisti dediiibide 38 bi kap denedim boldu kalibndan dolayi 36 deneyince maşALLAH daha kucuk bebginiz vr bn veremedim kilolarimi henuz dedi bende be cektim kardes bi bilsen dedimm
![]()
HahahaAaaa noldu bebegm nicin beni terk ettin![]()
amanamnn allasen susbirazdan yilmaz morgul espirilerim dönicem sana
![]()
Esmerm gtceeeem demis kmse sallamamamissssss aaaaaElveda 14.takim üyeleri @ParteMoralll beni terk etti ben napim buralarda partesiz gruptan ayriliyorum bu sebepten..hepinize teşekkür ederim
kismetse olur melis gibi optümmm byeee![]()
Kiskanç partişşş![]()
anaa ayni anda yazmisz kiz hahahaya incelme dedinizde 114 olan basenim olmusmu 96
belişim 84 tü olmusmu 73 ee daha nolsunnn![]()
İnşallah gerci haklısın alışkanlıklardan vazgeçince vücut hemen veriyor..
saha zayiflim oyleesen nie olcu yazmadimdi nerden nereye die
Ohh ohh baldırlardan al baldırlardan
Susmam artikin ben kiz beni kimse susturamaz en çok beeen konuşcamHahaha
amanamnn allasen sus
Esmerm gtceeeem demis kmse sallamamamissssss aaaaa
haddini bil sen haddini haddini bill.. kendine geeel sen kendine kendine geeel
anaa ayni anda yazmisz kiz hahaha
saha zayiflim oylee![]()
canım ben kararsız kaldım aktif olamıcam pek boşuna başlamıym canımJoleya cim gelmis.tatli rakibem benim.kabul ederiz tabiki.yeni kaptanimizMoonlii sana gerekli bilgiyi verir canim.
Nere gidiyon kizzz partişiii dışlayıp karpuz kesecez ikimissElveda 14.takim üyeleri @ParteMoralll beni terk etti ben napim buralarda partesiz gruptan ayriliyorum bu sebepten..hepinize teşekkür ederim
Evet canım harika olur iyi fikirKizlar yeni takim kuralisi yapalim miii persembe günleri en gec saat 18.00 e kadar aksam yemegini yiyip ogun icin yeme isini bitirmis olalimmmmmm![]()
Canım o kinoa haşlanan.chia değil.chia direk süte yoğurda salatalara ekleniyor keten tohumu gibicanimSekerPancarii de soylemis zaten haftaya Cuma diye..ben yinede girevimi yapayim dedim..bide sevyalcim telefonun duzeldimi hergun gelebilcekmisin takima canimm ona gore ayarlayalm kendimizi opuyorummm
bugun
afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..
@masalperisi_ veSekerPancarii canim bnde yarin alicm die sordum yapanlara kuru fasulye gibi onceden islatilip haslanio ama diri kalicak sekilde kuru borulce gibi sanirim sonra istedigin malzeme ve z.yagi bol limonla miss gibi salatasi oluyor..yemegide oluyomus kuru fasulye ile ayni teknik afiyet olsn simdidn heoimize..ama bakliyat neticede cok tukwtmmk gerek
gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrr
canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiiipek olmamis ki sende farkindasin zaten yatin telafi ile dengele canimm +gorme die..
canim yeni bakabildimmm temizlik temizlik dediniz costurdunz beni evi sildim supurdummmmEki Görüntüle 1814265 saç rengim![]()
canm bende inemedim hrnuz hava esio istanbulda kizi usutmuyum dieA101 e gittim hala gelmemiş geleceği bellide değilmiş alan varmı kızlar
İyi yapmışsın canımcanm bende inemedim hrnuz hava esio istanbulda kizi usutmuyum die
Canım saçının rengi çok güzel cilt tonuna yakıştıysa hiç değiştirme eşimden izin koparırsam bende boyatıcam uzun saçlar benim belimde sarıda harika olur ya inş boyatabilirimBir ay bekliim diyorum ablam güzel saç boyyo dibim şuan ben hiç istememe rağmen karamelaçik kumral yapim diyorum Küllü platin çoğu yerleri