- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.141
marlin cnm takma bende oyleyim sali carsamba bana hep boyle oluo Cuma'yi bekleyelim canimm ben +1im nerdeyseYapma yawww.bende sabah tartıldım baya bi artidaydim.çok moralim bozuldu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
marlin cnm takma bende oyleyim sali carsamba bana hep boyle oluo Cuma'yi bekleyelim canimm ben +1im nerdeyseYapma yawww.bende sabah tartıldım baya bi artidaydim.çok moralim bozuldu.
Hemen bir protein diyeti çak 2-3 günlük koruma falan kalmazŞu son kilolari vermeye taktım kafayı.ama zor gidiyor. Evlendiğimadem 54 kiloydum. İnat ettim tekrar 54 olmaya ama baya zorluyor.benim en zayıf halim evlendikten sonra 58 di.vücut korumaya geçti galiba kaç haftadır 58 in altına düşmedim offfg
Benim ki seninkini döver kizzKizz sennnm 58 kiloluk göbüsünle hava mi atiyon bende 80 kilolugu varbak haaaa![]()
Bende de durum aynı canımmarlin cnm takma bende oyleyim sali carsamba bana hep boyle oluo Cuma'yi bekleyelim canimm ben +1im nerdeyse
Bozulmasin iste kiz yeni başladin ya kas şişiyo limon sıkıp suya iç maydanoz suyu iç iyi olur ödem oYapma yawww.bende sabah tartıldım baya bi artidaydim.çok moralim bozuldu.
Öylemi diyosun işe yarar miHemen bir protein diyeti çak 2-3 günlük koruma falan kalmaz![]()
ayyy de helee ölürr yoksam bu meraktannnKayla nedirrr kuzum bana da de heleee![]()
Ayyy ben bunu bi araştirayim canim sağolasin muckkkKayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyor12 haftalık egzersiz programı var 28 dk 4 set yapılıyor kitaptaki hareketler. Kamyon çarpmışa döndürüyor insanı ama acayip etkili. İnstagramın varsa kadını takip et before after lara bak şok olursun
katiliorum yarar 2 gun saf orotein yeterli bence kizz marlinn gel yapak mi saf protein vumaya kadar carsamba persembeÖylemi diyosun işe yarar mi
eksik kalma himennnn arastirr ne gerekiosa yarin al yap guruuuuuAyyy ben bunu bi araştirayim canim sağolasin muckkk![]()
Bak sen! !!!dün benim kızartma ma o kadar laf etmiştiniz yawwwKizlar 10 sayfa ya dile kolay okuya okuya gozum sulandiiiiıiii...hepinize afiyet seker olsun kacamakcilari yarin bir bir banliiicam merak etmeinnnn
benim menum soyle..
sabah 2 dilim tb ekmegi arasina salatalil beyaz peynir ve 4 zeytin sekersiz cay
ogle 1 dilim pizza(ev yapimi)1 kase kisir 1 yk kizartma (bunun adi kizartma neden kizartiolar anlamis degilimmm
) 1 tane tulumba tatlisi
aksam hicbiseyyy saat 3 gibi yedim ve bitti hicccc ornek bi nemu degil yatinki listeye bende dahilim tabikideeee ama sunu unutmayalimmm ben kilolarimin cogunu verdim hihhhh arada bi buakadrck ödüllencm yaniii![]()
Hani ciss yoktuKizlar 10 sayfa ya dile kolay okuya okuya gozum sulandiiiiıiii...hepinize afiyet seker olsun kacamakcilari yarin bir bir banliiicam merak etmeinnnn
benim menum soyle..
sabah 2 dilim tb ekmegi arasina salatalil beyaz peynir ve 4 zeytin sekersiz cay
ogle 1 dilim pizza(ev yapimi)1 kase kisir 1 yk kizartma (bunun adi kizartma neden kizartiolar anlamis degilimmm
) 1 tane tulumba tatlisi
aksam hicbiseyyy saat 3 gibi yedim ve bitti hicccc ornek bi nemu degil yatinki listeye bende dahilim tabikideeee ama sunu unutmayalimmm ben kilolarimin cogunu verdim hihhhh arada bi buakadrck ödüllencm yaniii![]()
Söyle kizzzz hakittiiiiiBak sen! !!!dün benim kızartma ma o kadar laf etmiştiniz yawww
Kısırlar pizzalar tulumbalar off off
Ayyy hiç gözüm kesmedi kizzzz şimdikatiliorum yarar 2 gun saf orotein yeterli bence kizz marlinn gel yapak mi saf protein vumaya kadar carsamba persembe
Yapağim ben herşeyleri merak edeğimmeksik kalma himennnn arastirr ne gerekiosa yarin al yap guruuuuu![]()
Ne vaaaayyy de helee ölürr yoksam bu meraktannn![]()
Tabi yaaa hepsini hakketti.hem sporda yokkkkSöyle kizzzz hakittiiiii![]()
Ayy sen iki tur jillianla yakmışsındr hepsini mooonda yapsin bananeTabi yaaa hepsini hakketti.hem sporda yokkkk.ben dün 2 defa yaptım jillian.partisle bunun yüzünden
![]()