• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün incecik elbiselerimi görünce pis gaza geldim hırs yaptım. Yarın da bebemle çıkar yürüyüş yapar parkta kudururuz :)) bi de şu kaylaya başlasam süper olacak kg verirken sıkılaşmam da şart yoksa sönmüş balon gibi sezeryan göbeğim var :KK43:
Ne guzel planlar yapilmis miss yaz geldiHoppa ah o eski elbiseler tam motive kaynağı:KK73: kayla ne kuzummmm bende yapam:KK47::eek:

Ne guzel planlar yapilmis miss yaz geldiHoppa ah o eski elbiseler tam motive kaynağı:KK73: kayla ne kuzummmm bende yapam:KK47::eek:
Kayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyor :KK70: 12 haftalık egzersiz programı var 28 dk 4 set yapılıyor kitaptaki hareketler. Kamyon çarpmışa döndürüyor insanı ama acayip etkili. İnstagramın varsa kadını takip et before after lara bak şok olursun. Hayatlar ve hayaller :D

Selam kuzular ben bugün bi karar aldım kalori hesaplyrak kilo vericem basladimda yapmaya indirdim telefonuma hesaplamayi neyse geleyim menüye bugün sabah 1 taş havuç ve Light süt içtim öğlen ise bi kase çorba bi kase yoğurt akşam ise bi kase çorba bi kase yoğurt bi tabakta ıspanak yedim bide şey içtim coca cola zero içtim çok içim yandı:KK22::eek: 1 saat spor 2.5 litrede su

Kayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyor :KK70: 12 haftalık egzersiz programı var 28 dk 4 set yapılıyor kitaptaki hareketler. Kamyon çarpmışa döndürüyor insanı ama acayip etkili. İnstagramın varsa kadını takip et before after lara bak şok olursun. Hayatlar ve hayaller :KK70:

4 seti bigundemi yapiyoruz kuzunm benim yoksa sadece 28 dklik mi merak ettim bakacam şimdi tesekkur ederim canimmmm:KK54:

Ni dimek istiyisin:KK70: ben çakma sarısınım diye yaniii niiiolllmuş:63::63:
Evett cakmaaaaaaa kara kiz..
Ciisss yerseeennn:KK62:
sanane yerim hep sizmi yiceksiniz:63::p
evet atma partişşş:KK66: goz kırp sen yeter yesilll yesillll:KK59: al sana yesil balonnnn
ayy kiskanmaaaa gozlerimi :D kara kizzz ay pardon sari dicektim:KK45:
Hani ciss yoktu:KK62::KK4: @ParteMoralll partikoo yetissss:rolleyes: mezun olduktan sonra izin var büyle kacamakli menulere:63:yani bana izin var sene yoohh:KK70:
anaaaaammmmmmmm kizz Moonlii Moonlii neyse kankime torpil geciyorum :D birsey demicem:KK47:

Back
X