- Konu Sahibi Pinarbartu
- #141.161
Benim kurtarıcımdır kendileriÖylemi diyosun işe yarar mi

Rica ederimAyyy ben bunu bi araştirayim canim sağolasin muckkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kurtarıcımdır kendileriÖylemi diyosun işe yarar mi
Rica ederimAyyy ben bunu bi araştirayim canim sağolasin muckkk![]()
Bence de yapsinAyy sen iki tur jillianla yakmışsındr hepsini mooonda yapsin bananekaptana ceza
![]()
Kacti o kaçtıìii. Bugün ugramaz o artık buralara
Ne guzel planlar yapilmis miss yaz geldiBugün incecik elbiselerimi görünce pis gaza geldim hırs yaptım. Yarın da bebemle çıkar yürüyüş yapar parkta kudururuz :)) bi de şu kaylaya başlasam süper olacak kg verirken sıkılaşmam da şart yoksa sönmüş balon gibi sezeryan göbeğim var![]()
Kayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyorNe guzel planlar yapilmis miss yaz geldiah o eski elbiseler tam motive kaynağı
kayla ne kuzummmm bende yapam
![]()
Kayla itsines diye bi kadın. Dünya çapında bi kitabı var bikini body guide isminde. internetten beleşe insirilebiliyor12 haftalık egzersiz programı var 28 dk 4 set yapılıyor kitaptaki hareketler. Kamyon çarpmışa döndürüyor insanı ama acayip etkili. İnstagramın varsa kadını takip et before after lara bak şok olursun. Hayatlar ve hayaller
![]()
valla hakettim kiz ama aksam yimedim lokmacikkkkHani ciss yoktu@ParteMoralll partikoo yetissss
mezun olduktan sonra izin var büyle kacamakli menulere
yani bana izin var sene yoohh
![]()
tamm neyse cezam katlanirimmAyy sen iki tur jillianla yakmışsındr hepsini mooonda yapsin bananekaptana ceza
![]()
buyuk konusmamak lazimmia kardeşBak sen! !!!dün benim kızartma ma o kadar laf etmiştiniz yawww
Kısırlar pizzalar tulumbalar off off
buyuk konusmamak lazimmia kardeş![]()
Evett cakmaaaaaaa kara kiz..Ni dimek istiyisinben çakma sarısınım diye yaniii niiiolllmuş
![]()
sanane yerim hep sizmi yiceksinizCiisss yerseeennn![]()
ayy kiskanmaaaa gozlerimievet atma partişşşgoz kırp sen yeter yesilll yesillll
al sana yesil balonnnn
anaaaaammmmmmmm kizzHani ciss yoktu@ParteMoralll partikoo yetissss
mezun olduktan sonra izin var büyle kacamakli menulere
yani bana izin var sene yoohh
![]()
Sen biraktin goz kirpmayi ama bitmiyoKisirdan bisi olmaz da ben taliyla pizzayi gormemistim![]()
Sen biraktin goz kirpmayi ama bitmiyo![]()
cigersinnnnn canisiiiiiiiii aldim ben notumu yarina bombayimmmmmEvett cakmaaaaaaa kara kiz..
sanane yerim hep sizmi yiceksiniz
ayy kiskanmaaaa gozlerimikara kizzz ay pardon sari dicektim
anaaaaammmmmmmm kizzMoonlii neyse kankime torpil geciyorum
birsey demicem
![]()
Hahahahah bosver babyBen biraktim sirf senin icin bal![]()
kim yapiyomus baskaaa gel beraber kizalim![]()
cigersinnnnn canisiiiiiiiii aldim ben notumu yarina bombayimmmmm![]()