• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay

Ahh canim yaa cok.gecmis olsun üsüttüun mu acaba sürekli hareketlisin acaba terinle kaldinda üsüttunmu yediklerindede bisey yok yAni oyle mide bulandiracak
Benim midem çok hasass ya bıktım zati ondan sağol canım vallaha oda olabilir bi çözemedim 2 lahmacun bütün gün mahvetti beni bir daha ömrümde yemem

Kızlar ben iki gündür bi çay yapıyorum bagirsaklara cok iyi geldi simdide ictm ve yaticam tarifini vereyim.yapmak iateyene ama mutlaka deneyin cok lezzetli 2 elma dograyin tencereye 1 limon ama hic biyerini ayirmayin öylece dograyin bi tutam tane karabiber 1 tutam karanfil 2 kabuk tarcin 2 litre su elmalar yumusayana kadar kaynatin 2 gün yetiyor aç tok nasil isterseniz için üşenmeyin mutlaka deneyin
canm ben yaptim bunu kis cayi gibi hemde metabolizma hizlandiricidr afiyet olsun

Günaydın fıstıklaaaar iyi haftasonları:KK54::KK19: @masalperisi_ tatlim ikinci olmuşsun tebrikler bitanem:KK68: takimca 5. olduk yüzdemiz çok iyiydi kesin ilk üçde olurduk ama bu hafta bütün yuzdeler çok yüksekdi dimi keptınn Moonlii Moonlii :cool::KK59: yine de çokkkkk iyiydik bu haftaaaaa:KK71::KK200::nazar::KK60::KK68:

14.Takim 462. Etap Takim İçi Dereceler

1. @masalperisi_ %2.62 ile :nazar: :KK9:
2. @ParteMoralll %2.07 ile :nazar: :21:
3. esmerm91 esmerm91 %1.65 ile :nazar: :KK28:
4. marlin18 marlin18 %0.86 ile
5. Moonlii Moonlii %0.80 ile
6. Feraceli Feraceli %0.59 ile
7. S seydarella %054 ile
8. K kova01 %0.45 ile
9. A Ayferelif kilosu sabit

Ben niye yokum listede :( beni beğenmediniz mi :(

Haftanin En iyi Menusu Oylama

@masalperisi_ :kk77:
@ParteMoralll
esmerm91 esmerm91
marlin18 marlin18
Moonlii Moonlii
Feraceli Feraceli
S seydarella
K kova01
A Ayferelif

kizlar herkes alintilayip menusunu begendigi kisinin adinin karşisina :kk77: yapsin0 son olarak kim daha cok begeni aldiysa onu secerek menusunu inceler ornek aliriz...

Kesinlikle K kova01

Back
X