• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü vereyim yatazağimm:KK53:
Kahvaltı:Tabikide melemen :KK37:
2 dilim kepek ekmeği
Aralada:kahve,çay ve 2-3 grisini deyorlar galeba galetada diyen var nese ondan kepekli bu kadar bugün hiç canım istemedi yemek yemek ya:KK14:

Menü vereyim yatazağimm:KK53:
Kahvaltı:Tabikide melemen :KK37:
2 dilim kepek ekmeği
Aralada:kahve,çay ve 2-3 grisini deyorlar galeba galetada diyen var nese ondan kepekli bu kadar bugün hiç canım istemedi yemek yemek ya:KK14:
Aa güçsüz düşersin bitanemmm niye bu kadar az:KK60:

Hayır tatlım şerle işimiz olmaz Allahin izniyle :))) bugün iyi mi beslendim kötü mu beslendim karar veremedim hep ayakta atistirmayla günü bitirdim ne yedigimi bilemedim zararli bisey yemedim aslinda 2 saat yürüdüm cok hareketliydim inşallah arti olarak donmezpazartesi günü bu regl donemi beni olduruyor bir turlu olamadida karnim o kadar şişti ki bide tatli krizleri:KK11::KK11::KK12::KK12::KK12:

Hayır tatlım şerle işimiz olmaz Allahin izniyle :))) bugün iyi mi beslendim kötü mu beslendim karar veremedim hep ayakta atistirmayla günü bitirdim ne yedigimi bilemedim zararli bisey yemedim aslinda 2 saat yürüdüm cok hareketliydim inşallah arti olarak donmezpazartesi günü bu regl donemi beni olduruyor bir turlu olamadida karnim o kadar şişti ki bide tatli krizleri:KK11::KK11::KK12::KK12::KK12:

Balim bin şükür herseyin hayirlisi olsun:KK36: kuzum regli zamani evet en zorlandigimiz zaman ama biz bununda ustesinden geliriz eminim:KK200:

Back
X