Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kızlar menüm
Sabah 1 yumurta 5 tuzsuz zeytin bol yeşillik 1 dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
Ara rezene çayı 6 çiğ fındık
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği az yağlı 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt mevsim salata
Ara 1 çay bar beyaz leblebi 2 ceviz
Akşam bol yeşillikli yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran
Ara 1 hurma 2 badem yeşil çay

Protein gününü nasıl yapıyorsun tatlım?
Bide karabuğday kürünü yazar mısın denicem artık herşeyi tartıda artı gördüm bugün
bigsmilie13.gif
Protein gününü sabahtan akşama kadar sadece saf protein tüketerek yapiyorum canim mesela sabah yumurta peynir yağ kiyma gibi seyler yiyorum öğle tavuk ayran akşamda ekmeksiz yogurulmus köfte veya et veya balik falan yiyorum günü böyle bitiriyorum kuzum:KK15: karabuğdayi da yagsiz tuzsuz pişiriyorum sabah kahvaltıda bir haslanmis yumurta salatalik domates az peynir yanina yogurtlu karabugdayla kahvaltiyi yapiyorum sonra acıktıkça yogurtlu karabuğday yanina da elma yiyorum:kk77:

Protein gününü sabahtan akşama kadar sadece saf protein tüketerek yapiyorum canim mesela sabah yumurta peynir yağ kiyma gibi seyler yiyorum öğle tavuk ayran akşamda ekmeksiz yogurulmus köfte veya et veya balik falan yiyorum günü böyle bitiriyorum kuzum:KK15: karabuğdayi da yagsiz tuzsuz pişiriyorum sabah kahvaltıda bir haslanmis yumurta salatalik domates az peynir yanina yogurtlu karabugdayla kahvaltiyi yapiyorum sonra acıktıkça yogurtlu karabuğday yanina da elma yiyorum:kk77:

Teşekkürler tatlım :KK19:

Karabugday arayan arkadask kimdi valla benimde vaktim yok çıkıp bakmayaama sanki bimde gördüm ben onu chia tohumunu kesin gördüm de

Kizlar aksam son dakka esim gelince kuafire gittik kizimla ilgilnedi sagolsun kuaforde arkadasi zaten..saclarimi biyattim daha acik isterken eski sacimdn daha koyu oldu ama bu sefer gri oldu gercekten:KK70:
anca gelebildik..:cool: c.tesi gidicm tekrar balyaj aticaz bakalim nasl olcakkk:cool:
ben aksam 1 tane yagsiz kofte yedim kizima yapmistim yemedi benle esim yedik:KK23:
onun disinda baska bisey yemedim..
esmerm91 esmerm91 SekerPancarii SekerPancarii tubi_klc tubi_klc canimm bebe biskuvisi cok kalorili biliorum ama dayanamadm yedim bidaha asla evime girmicek zatn almam normalde kizima kayinvalidm almis bende kiramadm aldim acmayz die dusundm ama aciverdim biandaaa:KK34: hic yakismadi bana dimiiii offff Cuma gunu gorurum tartida ciciyi bennnn:KK42:

karabugday candir gerisi heycandr bende persembe cuma deyoks yapicammm yarin evde degilim yaoamicm yoksa yarin yapardim offff yine evde degilimmmo_O

Slm kızlar menüm
Sabah 1 yumurta 5 tuzsuz zeytin bol yeşillik 1 dilim çavdarlı karabuğdaylı ekmek
Ara rezene çayı 6 çiğ fındık
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği az yağlı 1 dilim ekmek yarım kase yoğurt mevsim salata
Ara 1 çay bar beyaz leblebi 2 ceviz
Akşam bol yeşillikli yeşil mercimek salatası 1 su bar ayran
Ara 1 hurma 2 badem yeşil çay
Kuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek eder

Kizlar aksam son dakka esim gelince kuafire gittik kizimla ilgilnedi sagolsun kuaforde arkadasi zaten..saclarimi biyattim daha acik isterken eski sacimdn daha koyu oldu ama bu sefer gri oldu gercekten:KK70:
anca gelebildik..:cool: c.tesi gidicm tekrar balyaj aticaz bakalim nasl olcakkk:cool:
ben aksam 1 tane yagsiz kofte yedim kizima yapmistim yemedi benle esim yedik:KK23:
onun disinda baska bisey yemedim..
esmerm91 esmerm91 SekerPancarii SekerPancarii tubi_klc tubi_klc canimm bebe biskuvisi cok kalorili biliorum ama dayanamadm yedim bidaha asla evime girmicek zatn almam normalde kizima kayinvalidm almis bende kiramadm aldim acmayz die dusundm ama aciverdim biandaaa:KK34: hic yakismadi bana dimiiii offff Cuma gunu gorurum tartida ciciyi bennnn:KK42:
Sana ceza veresm geldi yani tee o derece kizdim :KK62:

Sana ceza veresm geldi yani tee o derece kizdim :KK62:
ver tabiki canm bnde cok kizdim valla ama iste bende aylardr dayaniorum bikiosunz ne sofralardan agzima lokma surmedn kalktim bu aralar az biraz şimardm galiba ama toparlicm cnm aksma ac kaldim onun icin ne sagliksiz:(

ver tabiki canm bnde cok kizdim valla ama iste bende aylardr dayaniorum bikiosunz ne sofralardan agzima lokma surmedn kalktim bu aralar az biraz şimardm galiba ama toparlicm cnm aksma ac kaldim onun icin ne sagliksiz:KK43:
Şurda hedefe 4 kala mi dayanamiyosn yani moon ne kaldi ya surda hedefe ne kaldi!
Daha dün yedin zararli olduğunu bile bile bgn 1 degil 2 degil tam 6 tane yedim diyosun yarinda dogum günü var demistin sanki yanlis mi hatrliyorum

Back
X