Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kuzum menülerin harika bir hal almaya basladi tek bir dipnot geçeceğim leblebi yerine baska birsey ye canm 1 avuc leblebi 1 dilim ekmek eder
Sağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaa:oops::KK66:

Sağol canım haftada 2 gün zaten diyetisyenler çok acıkma krizi halinde 1 avuç öneriyorlar ben öyle hiç yapmadım haftada 2 gün ara öğün olarak var ayy kız leblebiyide çok seviyorum yaa:oops::KK66:
Kııız bende bayiliyorum leblebiye hele beyaziii ayy inanirmisin suan düşününce bile bi yutkunasim geldi ta o derece :oops:

Canm suan hic bisey yiyemem ya kendimi sıkabildigim kadar sıkıcam inşallah artik bi 6 li rakamlara gecmek istiyorum
İnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyor

İnş canım aynen liste dışına çıktığın zaman resmen vicdanın sızlıyorr sabredelim canımm amann günler çabuk geciyor zatenn 3 ay içinde bütün kilolar gitmiş oluyor
Ya hem vicdan sızlıyor hemde ne kadar kacamak yapip zaman kaybedersek o kadar cok skiliyorz bu süreçten..o yüzden artik kendime daha cok hakim olmaya çalışacağım Allahn izniyle

Back
X