- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #142.201
Günaydin kizlarrrrrrrrrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır canım sizle alakalı diilsevmednmi bizi:)))
Pek beceremem vedalarıcanm keske bizede bir veda etseydin okdr burda destk olmaya calistik birbirimize bir aciklamayidami cok gordun
Biraz geçmişi okudum kimse beni sormamış kiiii.boşuna gelmişim ben , yokluğumu kimse fark etmemiş zaten
![]()
Aaa niçin ayrildin bizden kaynaklı bir skinti mi oldu?@SekerPancari71 biliyorim ayrıldım gruptan
Tatlisimmm hosgeldin kuzum bnmBiraz geçmişi okudum kimse beni sormamış kiiii.boşuna gelmişim ben , yokluğumu kimse fark etmemiş zaten
![]()
Yok canım niye sizden kaynaklı olsun desteğinoz için çok teşekkür ederimAaa niçin ayrildin bizden kaynaklı bir skinti mi oldu?
Canm keske ayrilmasaydin bu kilo verme isini sürekli kendi içinde erteliyosun devam etmeni isterim..yinede sen bilirsin canmYok canım niye sizden kaynaklı olsun desteğinoz için çok teşekkür ederim![]()
Yok canım sayenizde bi kere gaza geldom bırakmam kolay kolay güzel haberlerle sizi bilgilendiririmCanm keske ayrilmasaydin bu kilo verme isini sürekli kendi içinde erteliyosun devam etmeni isterim..yinede sen bilirsin canm![]()
Insallah canmYok canım sayenizde bi kere gaza geldom bırakmam kolay kolay güzel haberlerle sizi bilgilendiririm![]()
Sana da günaydınGünaydın guzel takimim![]()
günaydınHerkese günaydın![]()
günaydın canımKizlar hepinize günaydın. Bazı özel sebeplerden dolayı kaç gündür uğrayamadım buraya. Hepinizden özür dilerim canlarim
Günaydın canımGünaydin kizlarrrrrrrrrr![]()
Canm leslie 2 veya 3 yapabilirsinGünaydın kızlar bugün protein günü yapıyorum. Yürüyüş arkadaşımın işi çıktı yürüdüğümüz yerlerde tek başıma yürüyeceğim yerler değil malesef. Evde buna eşdeğer ne yapabilirim acaba?![]()