- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.201
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben genelde hep 1000 kalori aldim en fazla 1200 e kadar çıkıyordum garanti kilo verme yöntemi bence kalori saymakCanım kalori hesabıyla zayıfladığını bilmiyordum bende öyle yapıyorum.
Günlük kaç kalori alıyordun? Tabi kiloya göre gereken kalori miktarı değişiyor mesela benimki 1800 ben günlük 800/900 kalori alıyorum haftasonu 1200ü buluyor bazen.![]()
Anlattim ya cnm az onceee
Afiyet olsun ballı partemSabah
Iki yumurta ile omlet
Cemensiz pastirma iki dilim
Yarim domates
Salatalik
Peynir
Uc zeytin
Caay
Aksam
Firinda sebzeli kofte
Bir kase cacik
Yulafciklarim
3lt su
Bir saat yuruyus..
Benim gunum bittti..
Canim ben genelde hep 1000 kalori aldim en fazla 1200 e kadar çıkıyordum garanti kilo verme yöntemi bence kalori saymak![]()
Canim bak ben şu siteden zikzak kalori hesabi yapiyorum bir çok bir gün az ve kalorimi tam tamina dolduruyorum haftada 1 kilo veriyordum hemde bazi günler 1500lü kaloriler varBende öyle yapıyorum canım mesela bugün başka birşey daha yemezsem aldığım kalori 775.
Bazen dondurma yiyorum 900le kapatıyorum falan
Hesapladım günde 1000 kalori alırsam ayda 4 kg verebilirmişim sanırım![]()
Canim bak ben şu siteden zikzak kalori hesabi yapiyorum bir çok bir gün az ve kalorimi tam tamina dolduruyorum haftada 1 kilo veriyordum hemde bazi günler 1500lü kaloriler varhttp://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Bi göz at istersen bu siteye![]()
Galiba canim bir gün az kalori bir gün çok alinca hiç bi zmaan aldigin kaloriye alışamıyo vucut ve duraklama olmadan daha verimli kilo veriliyorTeşekkürler canım bi göz atayım zikzaklı neden peki hani metabolizmayı şaşırtmak için mi![]()
Çevrimiçi görünüyosunHahahahahah ayni ben suan![]()
![]()
Bide bazi günler daha çok kalori almanin verdiği mutluluk var tabiTeşekkürler canım bi göz atayım zikzaklı neden peki hani metabolizmayı şaşırtmak için mi![]()
Bide bazi günler daha çok kalori almanin verdiği mutluluk var tabi![]()
Hemde daha keyifli geldi bana kızHahah haklısın tatlım hem kaloriyi aştım korkusu hem de istediğini yemenin verdiği mutluluk
Bide böyle deniyim kuzum haklısın hergün eşit oranlarda kalori alıyorum vücudum alıştı gibi buna şaşırtayım biraz![]()
Hedef şimdilik 65 sonra sen listede değilsin galibaAynen bende izmirliyim 35i görünce sorayım dedim hedefin kaç
Yap yap vermezsem ağzını burnumu bi dağıtsimdi oldu aaaa
![]()
burda kg vermeyeni
yapiyorm ona gore
![]()
Yaaa Hakketen yazıyo acemiliğimë ver ne diyimHahahahahah ayni ben suan![]()
![]()
Geçmiş olsun kramp magnezyum eksikliğinden oluyo ama göstermekte fayda var tabiKuzulaar bu arada ben yarın sabahtan ankaraya gidicem kızımın durduk yere kıramp girer gibi bacakları ağriyor Kırıkkalede gösterdik bisey yok dediler ama tekrarlayinca içimiz rahat etmedi bide ankarada hastaneye götürücez yarın ve ertesi gün giremem kk ya![]()
Nası sayıyonuz zor olmuyomuBende öyle yapıyorum canım mesela bugün başka birşey daha yemezsem aldığım kalori 775.
Bazen dondurma yiyorum 900le kapatıyorum falan
Hesapladım günde 1000 kalori alırsam ayda 4 kg verebilirmişim sanırım![]()
Bu iyi oldu bende bakemCanim bak ben şu siteden zikzak kalori hesabi yapiyorum bir çok bir gün az ve kalorimi tam tamina dolduruyorum haftada 1 kilo veriyordum hemde bazi günler 1500lü kaloriler varhttp://www.freedieting.com/tools/calorie_calculator.htm
Bi göz at istersen bu siteye![]()
Evet bunu duymuştum daha önceGaliba canim bir gün az kalori bir gün çok alinca hiç bi zmaan aldigin kaloriye alışamıyo vucut ve duraklama olmadan daha verimli kilo veriliyordiye düşünüyorum ben
![]()
Süpermiş daha listeye girmeden 3 kilo gitmiş kaç olcan bende görürüm inşallah yaaa@Ses35 aynen yeniyim bende 2 hafta olacak deneme sürüşündeyim şu an
66 ile başladım geçen cuma 63.800düm bakalım bu hafta pek umutlu değilim ama![]()