• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugünkü menümü yazym mi bilemedim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 2 çilek 1 kayisi
Öglen 2 kase corba 1 kase yoğurt pulbiberli ve salata
Ara yarim tabak irmik helvası ve 4 kayisi (ilk kayisi yiyp üstne birde helva yedim helva yapacagim son dakika belli oldu yoksa hic bos yere yemezdm)
Aksam yarim kase corba 1 kandil simidi :oha::oha::KK67::KK67::KK67::kızgın::kızgın::kızgın:

Kocami napim kiz :KK70: gel dedikodu yaparz hahaha :eğlence:
aaaa senle ben tartisirmiyim bebegm :oha: amaaa. Ayyyyyy konu nerelere geldiiii bidaha kimse cikiyom mikiyom demesinnnn:kızgın:
Yatsin kiz gocan ne oturuyo bu saate kadar :D biz dedikodu yapiciz:eğlence:ay tut kız düştüm:eğlence:

Bugünkü menümü yazym mi bilemedim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 2 çilek 1 kayisi
Öglen 2 kase corba 1 kase yoğurt pulbiberli ve salata
Ara yarim tabak irmik helvası ve 4 kayisi (ilk kayisi yiyp üstne birde helva yedim helva yapacagim son dakika belli oldu yoksa hic bos yere yemezdm)
Aksam yarim kase corba 1 kandil simidi :oha::oha::KK67::KK67::KK67::kızgın::kızgın::kızgın:
Karnini guzelce doyurmadığindan olmuş bunlarin hepsi:kızgın::kızgın: yarin guzelce saglikli seylerle doyur karnini balım:21:

Su rezil menümü görmeye bile tahammül edemiyorum suan yemin ederim.. bu kadar rezalet menülerimde olacakmiydi ya bnm :(
Kendimi iyi hissetmiyorum bgn ben çıkıyorum kizlar

Tatlm menüm bu malesef ki :KK43: diyetisyenin verdigi liste bu yani
Ama dogru düzgün karın doyuracak bişey yokkii:stop: bence sen saglikli beslenmeyi çok iyi öğrendin istersen diyetisyene gitmeden kendin devam et tatlim:super:bu menü senlik degil çünkü :KK61:

off sen bide bana sor rakip daha demin annem kazandibi almış yedim azcık:KK17::mad::cry:

Yarından itibaren kaçamak yapmayalım rakip cumaya ne kaldı bi kez yasak bişi yedi mi devamı geliyor en iyisi tadına bile bakmamak

Bugun regl oldmmm gecen ay olmamistmmmm yeterrr tatlidan bahsetmeyin hic aklimda yokkkkkken:kusmuk:

Back
X