- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.321
Kocami napim kizSus dedim gelecem
geleeeeceeeeeeeem
![]()

aaaa senle ben tartisirmiyim bebegmBenlen tartışmayolarim seni
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kocami napim kizSus dedim gelecem
geleeeeceeeeeeeem
![]()
aaaa senle ben tartisirmiyim bebegmBenlen tartışmayolarim seni
![]()
Evet suan ruh halim tam da o.bazen çok garip oluyor insan ama sürekli sürekli yemek istiyor herşeyi herşeyiii
off sen bide bana sor rakip daha demin annem kazandibi almış yedim azcıkEvet ceviz incir yemediğimden nescafe içtiğim doğrudur. Bir daha kaçamak yaparsam diskalifiye edersin canım.
Evet suan ruh halim tam da o.
Sürekli sürekli bsyler yemek![]()
Yatsin kiz gocan ne oturuyo bu saate kadarKocami napim kizgel dedikodu yaparz hahaha
aaaa senle ben tartisirmiyim bebegmamaaa. Ayyyyyy konu nerelere geldiiii bidaha kimse cikiyom mikiyom demesinnnn
![]()
Patlat kafama patlat hak ettim ben bunu
Karnini guzelce doyurmadığindan olmuş bunlarin hepsiBugünkü menümü yazym mi bilemedim
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik
Ara 2 çilek 1 kayisi
Öglen 2 kase corba 1 kase yoğurt pulbiberli ve salata
Ara yarim tabak irmik helvası ve 4 kayisi (ilk kayisi yiyp üstne birde helva yedim helva yapacagim son dakika belli oldu yoksa hic bos yere yemezdm)
Aksam yarim kase corba 1 kandil simidi![]()
Tatlm menüm bu malesef kiKarnini guzelce doyurmadığindan olmuş bunlarin hepsiyarin guzelce saglikli seylerle doyur karnini balım
![]()
Ama dogru düzgün karın doyuracak bişey yokkiiTatlm menüm bu malesef kidiyetisyenin verdigi liste bu yani
OlmaaaazYatsin kiz gocan ne oturuyo bu saate kadarbiz dedikodu yapiciz
ay tut kız düştüm
![]()
Olmaaaaz![]()
off sen bide bana sor rakip daha demin annem kazandibi almış yedim azcık![]()
Olur de
litfen
litfen
litfen
beni degil kocani tercih etttin
![]()
kesinlikle ya tamam bundan sonra yok kaçamak maçamakYarından itibaren kaçamak yapmayalım rakip cumaya ne kaldı bi kez yasak bişi yedi mi devamı geliyor en iyisi tadına bile bakmamak
Çorba diyetimi verdi kh zaten yetersiz şekerin ondan düşüyordur protein e asılsan çok tok tutuyorTatlm menüm bu malesef kidiyetisyenin verdigi liste bu yani
AMIN INSALLAH kuzummmmCanlarimm @marlin18 @ParteMoralllSekerPancarii
esmerm91 @kova01 @masalperisi_ @Apriori123
M e g g @Ses35 @canansaricetin
Hepinizee Hayirli Kandiller olsun kizlarr..RABBIM tüm dua ve dileklerimizi kabul etsin inşALLAH..