Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ohhh şimdi de senden zayiflamayla ilgili bsyler öğrenmeye calisirlar catlasinlarda patlasinlar :KK53:

Hımm anlaşıldı emziren in sihrini kullanmışsın emzirirken ben dünyayı yedim kilo verdim taki bırakana kadar sonra kilo aldım işte
Hayir cnm malesef ben emzirirken tam tersi kg aldim... Hamileyken sadece 9.5kg almistm sonra dogumdan sonra indi sonra emzirirken bir guzelllll sistimmm balon gibiiiii.. kizim bir yasinda. Yani ilk zamanlar olsa hadi bu dedigini anlarm yemek yio benide emiyo ama derler ya nescfe niyetine o hesap benimkide :) yani sen o bu su saglik sorunu yoksa bir ayda okadar verebilir kacamaksiz.

Hayir cnm malesef ben emzirirken tam tersi kg aldim... Hamileyken sadece 9.5kg almistm sonra dogumdan sonra indi sonra emzirirken bir guzelllll sistimmm balon gibiiiii.. kizim bir yasinda. Yani ilk zamanlar olsa hadi bu dedigini anlarm yemek yio benide emiyo ama derler ya nescfe niyetine o hesap benimkide :) yani sen o bu su saglik sorunu yoksa bir ayda okadar verebilir kacamaksiz.
Herkeste farklı mı oluyo ki neyse sonuçta gitmiş kilolar bu ay bende güzel veririm inşallah benim şuanda sadece kansızlık sorunum var demir ilacı kullanıyorum oda iştah açıyor diyolar ama bilmiyorum şimdilik öyle bi sorunum yok

Herkeste farklı mı oluyo ki neyse sonuçta gitmiş kilolar bu ay bende güzel veririm inşallah benim şuanda sadece kansızlık sorunum var demir ilacı kullanıyorum oda iştah açıyor diyolar ama bilmiyorum şimdilik öyle bi sorunum yok
Evet cnm bence oyle bende seviniodm az kaldm hamileyken ooo ericem emzirirken diodm yok anaaam bildigin balon gibi sistim :kusmuk:bu bana gelsin:oha: olmaz insallah cnm beyinde bitmesi lazim. Yoksa bende ocaktan oncesibe kdr nutella kasiklardimm ne bicim ama suan hic umrmda degl. :kahve:

2 haftada bir ama bu iki hafta hic uyamamistim o yuzden sevindim yinede vermis olmama tahmini 2 kilo verilmeli diyor doktorumda zaten o yuzden iyi dedi cunku odem atamiyordum onuda atmissim
Ödem attiysan süper çünkü vücutta ödem olunca vücut kiloyu birakmak istemiyor kolay kolay bnmde yarin kontrolüm var bakalm neler olacak :KK53:

Screenshot_2016-05-04-00-54-19-1.webp

Back
X