- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.854
- 498
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #143.681
Canm ara ara ugra kendine iyi bak hoscakalKızlarr görüşürüzz inş kilolarımızı atarız üstümüzden 1 ay sonra burdayım inşş destekleriniz için tşkler![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ara ara ugra kendine iyi bak hoscakalKızlarr görüşürüzz inş kilolarımızı atarız üstümüzden 1 ay sonra burdayım inşş destekleriniz için tşkler![]()
Sen resmen aç kalmışsın bugün.öğle akşam salata.birinde bari tavuk et balık olsaydı.ya da yumurtaKızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
Canm annemlerdeydm smdi bakabildm
Sen resmen aç kalmışsın bugün.öğle akşam salata.birinde bari tavuk et balık olsaydı.ya da yumurta
canm gecmis olsun oyi hos az yemissin ama canm doyurucu olmamis sankii sonradan acikmayasinKızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
bencedeeSen resmen aç kalmışsın bugün.öğle akşam salata.birinde bari tavuk et balık olsaydı.ya da yumurta
Allah ben dende o kadar.hep bişey yemek istiyorum. Aklım hep yemek teya bende bugun hep aç hissettim kendimi Cuma sendromuna mi girdim neee ki nede saglam kahvalti ettim nedn boyle oldumki acaba??Menumm
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli omlet
kk light suzme peynir 2 chilli biber 1 salatalik sekersz cay
ara 1 bardk light sut 3 yk lifalif yulaf ezmesi
3 gun kurusu
aksam haslanmis tavuklu 1 cb karabugday 3 yk yogurt 5 minik tursu aci biber suan cok tokum ama gözüm ac![]()
Teşekkürler canımafiyet oslun canimmmmm
Benimde canım hiç bişey istemiyor çok iştahsızım! :)) böyle diyelim hanımlar koyvermeyin sakınnn yarın tartı ilk tartı günüm heyecanlıyımAllah ben dende o kadar.hep bişey yemek istiyorum. Aklım hep yemek te![]()
Hosgeldin tatlmSlmm kizlar ben geldim![]()
Heee kizzz unttum ben onu
Ayy çok iyi anlatmışsin partişimmmBizimm takima arada geliyolarama sonra o gelen heyheyler gidiyolar cnnm alis sende birsey yok aslindaaa :)
![]()
Hastaneye gidicem demiştim