Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
Sen resmen aç kalmışsın bugün.öğle akşam salata.birinde bari tavuk et balık olsaydı.ya da yumurta

Kızlar akşam giremeyebilirim hasta gibi hissediyorum kendimi ama menüm belli
sabah: yulaf kepeği bir kase süt ile
ara: erik 6 tane
öğle: salata (beyaz peynir ile)
akşam: cacık ve salata
spor 40 dk
canm gecmis olsun oyi hos az yemissin ama canm doyurucu olmamis sankii sonradan acikmayasino_O

ya bende bugun hep aç hissettim kendimi Cuma sendromuna mi girdim neee ki nede saglam kahvalti ettim nedn boyle oldumki acaba??Menumm
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli omlet
kk light suzme peynir 2 chilli biber 1 salatalik sekersz cay
ara 1 bardk light sut 3 yk lifalif yulaf ezmesi
3 gun kurusu
aksam haslanmis tavuklu 1 cb karabugday 3 yk yogurt 5 minik tursu aci biber suan cok tokum ama gözüm ac:işsiz:

Bende bu grubun sagliksiz beslenenlerindenim..bi yemek yapma duzenine girmeliyimmm bereye kdr kara bugday yicem:işsiz:

ya bende bugun hep aç hissettim kendimi Cuma sendromuna mi girdim neee ki nede saglam kahvalti ettim nedn boyle oldumki acaba??Menumm
Sabah 2 yumurtali yulaf kepkli omlet
kk light suzme peynir 2 chilli biber 1 salatalik sekersz cay
ara 1 bardk light sut 3 yk lifalif yulaf ezmesi
3 gun kurusu
aksam haslanmis tavuklu 1 cb karabugday 3 yk yogurt 5 minik tursu aci biber suan cok tokum ama gözüm ac:işsiz:
Allah ben dende o kadar.hep bişey yemek istiyorum. Aklım hep yemek te:kızgın::kızgın:

KahvaltıM ;bir yumurtayla omlet, zeytin, peynir, domates, salatalık, 2 küçük dilim köy ekmeği, bir hurma, bir avuç badem
Ara , bir kaç ceviz , bir incir
Akşam. Bir büyük tabak yogurtlu, salatalık li biberli haşlanmış karabugday
Spor , 2 saat yürüdum

Back
X