- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #144.481
Olsun canimmm gidiyoo kilolaar hic bi fazlalik kalmicakEn şişmanda benim kizlarrrr ya![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canimmm gidiyoo kilolaar hic bi fazlalik kalmicakEn şişmanda benim kizlarrrr ya![]()
ayy takıldım 64 te çıldırıyorum.... bi 63 göremedim her hafta diyorum bu cuma kesin 63 üm yakancı çobana döndüm :))
Edersin canım merak etme. Sen zaten neyi yiyip neyi yememen gerektiğini öğrendin .Kizlar bugün itibariyle diyetisyen i biraktim inşallah bundan sonra da ayni sekilde kilo vermeye devam ederim ya![]()
Oluyor öyle arada.ben 58 de bir aydan fazla takildim kaldım .insanın morali bozuluyor dimi yaaha aynı ben
bende takıldım 64te yaa![]()
Oluyor öyle arada.ben 58 de bir aydan fazla takildim kaldım .insanın morali bozuluyor dimi ya
Amaan anla sendr bende onlara ozeniyorm bunu makarasina paylastimVe gitgide kilo aliyoryanliş kişiye özeniyon partikomm
hiç bir saglik problemi olmamasina rağmen yiyip yiyip kilo almayanlara ôzen
ben çok pis kıskanıyorum öylelerini
![]()
ooo kimler gelmisssvalla bu benim de hayalim...
Ay kahkaha attimmAy daha yeni boştu sankii deli miyim kinee![]()
aaanaaa sana yetmisim nerdeyseayy takıldım 64 te çıldırıyorum.... bi 63 göremedim her hafta diyorum bu cuma kesin 63 üm yakancı çobana döndüm :))
bendeeee her zaman telefonAyy bende hep telden giriyorum Allah tan hiç sorun yaşamadim![]()
Canım senin bu resmini değiştirip değiştirip koyduğum avatar kimVe gitgide kilo aliyoryanliş kişiye özeniyon partikomm
hiç bir saglik problemi olmamasina rağmen yiyip yiyip kilo almayanlara ôzen
ben çok pis kıskanıyorum öylelerini
![]()
Bende böyle olcam eski kilom 5254 düm tatlim ben mezun oldum ama 52 ye düşüyüm diyorumdarisi sana bitanem bende 75 den indim
![]()
Iyi geceler canımÖyle yapıcam canım..çok yoruldum tam altı kilo pirinçten pilav yaptım servis hazırlıkları, bebişin huysuzluğu pert olmuşum..
Herkese iyi geceler kızlar sabaha görüşürüz inşallah..
Amaan anla sendr bende onlara ozeniyorm bunu makarasina paylastim
ooo kimler gelmisss
Ay kahkaha attimm
aaanaaa sana yetmisim nerdeyse
bendeeee her zaman telefon
aha aynı ben
bende takıldım 64te yaa![]()
kizzzz 3 dilim ekmek var 2 miz varAbartmaaa bumu yanigorende kocaman pizza yemis sanki der
afiyet olsun baby sarmalar olmayaydi iyiydi
![]()
ahandaaa ayni bennnn bende takildim cnm 61.5 larda bi 60 goremedim bu gidislede goremicemmmayy takıldım 64 te çıldırıyorum.... bi 63 göremedim her hafta diyorum bu cuma kesin 63 üm yakancı çobana döndüm :))
evettttt oku oku bak -kac yaziyoneee yetiştin miii o my god... benim erimde sayıyorum geçersin de beni :)
Amaan anla sendr bende onlara ozeniyorm bunu makarasina paylastim
ooo kimler gelmisss
Ay kahkaha attimm
aaanaaa sana yetmisim nerdeyse
bendeeee her zaman telefon
Sondjradeluxe canimCanım senin bu resmini değiştirip değiştirip koyduğum avatar kim