Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@ParteMoralll zati sevmez uykuyuuuu gece uyumaaaaaağ gündz uyanmaaaağ:deli:ben cok severim uykuyu hamileligimi uyuyarak gecirdim desem yeridir yemek yemedigim anlarda hep uyumusumdur uyanincada yemek yiyip tekrar uyumuusmdur:anne: ama kizimda maşALLAH hic uyuşuk degil cok hareketli gebertio beni pesinde kosturmajtan bi oyana bi bu yanaa butun evide ezberlemiş her koseyi bilio bide minnacik ortaliktan kayboluo onu ariorummm kocaaaaaaaaaaaaa evde:işsiz:
Ay gunduzz uyku icinmi :D uykucu seni:eğlence:
Gece 4 civarı da kalkıyor mecburen uykumu alabilmek için onla beraber yatıyorum
ee tabi cnmm ohh mis iyi yapiyon.. alti aylik olsunda duzene girer uyku egitimnden sonra:KK58:

Valla benim kızda çok erkenci.ablalarımız öyle uykuyu sevmiyorlar. Tatil de bile saat 7 de kalkar oynarlar.Allah'tan büyükler bana zararları yok.beni uyandırmazlar hic. Şu bıdık varya Aaaaa a işte o hiç uyutmuyor beni.gecede iki saate bir uyanıyor. Benimde çok pis huyum bir uyandım mi tekrar uyumak için 1 saat geçer. Aylardır uykusuzum anlayacaginiz :kızgın::kızgın:
Benim bidikda buyuse :) sende bizdensinnnn desene:eğlence: gel icelim baby
haha evt iste faydali seylerden

ne kötü bi hissiyattttt yaa...aksam esimin arkadasina yimeee davetlimişjz ama kizimn biraz burnu akio onlarinda 15 aylik cocuklari var goturmiyim simdi kapmasin çocuk ALLAH'ım ne anlayışlıymmmmm:kahve:
Ahh keske herkesde olsa bu anlayış :KK60:

Günaydın canım

Allah şifa versin canım.sen kendine dikkat et asıl.morAlini yüksek tut.hastanedeyken diyetin Nasıl gidiyor? Canını sıkmıyorsun değil mi?
Amin canm diyet suan sallantida canm dikkat etmeye çalışıyorum.zaten iki gündür hastaym dün öglen gittim en son hastaneye heralde iyilesene kadar da gidemem

Ihlamur varsa iç canım.küçük bir tost yanına.öğlen de çorba.iyice dinlen
Simdi corba ictm tatlm baska birsey yutamiyorum zaten :hasta:

Back
X