- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #145.521
Diskalife edek partiki bu cumabirak kiz gitsinnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diskalife edek partiki bu cumabirak kiz gitsinnn![]()
Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcıkOnun hep rakibesi benimdirhatun kendine sıkı rakip seciyo gazlanmak icin
havalarima bak
![]()
Hayırlı geceler tubişIki dakka kaybolduk muhabbetin gözüne vurmuslar yineeeneyse ben şimdi yatiyorum sabah 6 da kizmi okula gondermem gerekiyor sabah gorusuruk aartıkin
![]()
iyi geceler canimmmKizlar bende bu gece iyi geceler diliyorum cunku sabah erken kalkicam sabah gorusuruzM e g g tatlım az yicem az :)
wayýy ben hic yapmadm uzmlu zaten hic hamur isi yapmam kekte 2 kez yaomisimdr 5 yillik evliligimde![]()
onuda biz ediyoğğk istirsek ederikkkBogdunuz beni yettinizdiskalifiye mi ettircenizzzzzzzzz hadiiii bagaaalim hodri meydaaaan
![]()
Ben daha çok verdim partikdenEee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık![]()
Küstüm kiii![]()
wuahhhhffff ölüyorummmm şuannnnn.![]()
Kiskaniyon beni deaami hem yiyom hem kilo veriyom diyekalorim belli çok yemiyom kii
bak gör bu yemeyle haftada 1 kilo vericem
![]()
ayyy tamam tamam aglamayinnona ne şüphe![]()
Diskalife edek partiki bu cuma![]()
bizde virdikkkk hic hava etmiyoğģkkk.Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık![]()
kizz binde verim ya 19.5 kilo ile binde yindimmmmmdiiiBen daha çok verdim partikden21 kilo
yine ben yendim partisi
![]()
Hayırlı geceler tubiş![]()
Hayırlı geceler tubiş![]()
Ayyy ALLAH iyiliginizi versin gece gece hiç gulesim yoktukizz binde verim ya 19.5 kilo ile binde yindimmmmmdiii
Eee kolay mi 20 kilo vermisssin o kadar havanda olsun azıcık![]()
onuda biz ediyoğğk istirsek ederikkk![]()
seni gecicemmmmmmmBen daha çok verdim partikden21 kilo
yine ben yendim partisi
![]()
yat vanm yat iyi gecelerrrr tatli ruyalarrrNe eglenceli bi grup bu böyle yaaa bırakıp yatasim gelmedi ama yatmak zorundayim![]()
Sendeee brutus kg alicam diye bekluyosunnn dmiii@ParteMoralll gitme gı tatildeki menülerini dört gözle bekliyorum![]()
neden acabaNe eglenceli bi grup bu böyle yaaa bırakıp yatasim gelmedi ama yatmak zorundayim![]()
İyi gecelerre selinimmmm yarin görüşürük inşALLAHGidiyommm ben uyumayaaa![]()