- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #149.581
Ölçeyim deAmaaaan sen zaten zayifsin ölçüpde ne edecen![]()

Her yanım bıngıl bıngıl yarın alajam ölçücem de seninkini merak ettim parte yüzünden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ölçeyim deAmaaaan sen zaten zayifsin ölçüpde ne edecen![]()
Hankisini soruyon söylede ipucu veriyimYaa kac kac kac soyleeeeee olurum.merktan
Basen ve belHankisini soruyon söylede ipucu veriyim![]()
Seninkinin iki katiyimdir ne merak ediyon giÖlçeyim dedeyin
Her yanım bıngıl bıngıl yarın alajam ölçücem de seninkini merak ettim parte yüzünden![]()
Ayyy kendime guluyormKizz corba etmissin göğüs mü soruyon bacak mi
Baseni direk ölcmedim tek bacagimi ölctüm belim 79 du 77 olmusBasen ve belhahahaahah
Oyuk yeri olcuyon dimi benimde almam lazm yaaaa pfffff belin iyi ya giiiiiBaseni direk ölcmedim tek bacagimi ölctüm belim 79 du 77 olmus![]()
Yohh artuhSeninkinin iki katiyimdir ne merak ediyon gi![]()
Bi bel ölçtm bide göbek ölctüm göbek kismim daha cok bele oranla tabiyOyuk yeri olcuyon dimi benimde almam lazm yaaaa pfffff belin iyi ya giiiii
Kız bak seni ıslak oklavaynan döverimEczaneye ilaç almaya gittim bugün. Yerde tartı vardı tartılayım dedim. İlk kez gittim o eczaneye. Bir çıktım 54 gösteriyor ben dedim bu tartıyı alıp eve gidiyorum bozuk ama olsun moral veriyor.![]()
Hayal gibi birşey ya tartıda 56 görmek.. -.-
HahahahahahaEczaneye ilaç almaya gittim bugün. Yerde tartı vardı tartılayım dedim. İlk kez gittim o eczaneye. Bir çıktım 54 gösteriyor ben dedim bu tartıyı alıp eve gidiyorum bozuk ama olsun moral veriyor.![]()
Hayal gibi birşey ya tartıda 56 görmek.. -.-
Yog gi ne silecem ben partisi bekliyorumYohh artuh
Tamam yaz hemen beş dk dolmadan silersin foto gibi![]()
Yaaa evdeki metreylee onceden olcmustm ama dedigim gbi boslk kalio smdi bidaha olctm boslugu sktm ama dogrumu blmiorm soylemimm kesnlesnce soylermBi bel ölçtm bide göbek ölctüm göbek kismim daha cok bele oranla tabiy
Haydi sende biran önce al giz çok merak ediyom senide![]()
Ben metreyle ölçtm sabah belimi 75 cikti mezurayla 77 ciktiYaaa evdeki metreylee onceden olcmustm ama dedigim gbi boslk kalio smdi bidaha olctm boslugu sktm ama dogrumu blmiorm soylemimm kesnlesnce soylerm![]()
Allah allah yok kiz ben annemde mezuryla daha az cikmisti bacagm onceden htrliormBen metreyle ölçtm sabah belimi 75 cikti mezurayla 77 cikti![]()
Aynidir muhtemelenBen metreyle ölçtm sabah belimi 75 cikti mezurayla 77 cikti![]()
Bnde sasirdm normalde metreyle daha cok cikmasi lazmAllah allah yok kiz ben annemde mezuryla daha az cikmisti bacagm onceden htrliorm
Bacagida sen ölç öyle diyimAynidir muhtemelensoylucem soz kesnlestirimmmm smdi soylemk istemiorm yanls cnku.. bide sismanm diosun bacagi demedin
![]()