Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

şimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

image.webp İşte dünkü sahurum böyleydi:KK53::halay: siyah zeytin iki tane yemişim 3 yazmiştim:oha::D

şimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Bence magnum mini yiceksen pilav yememeliydin tubiş :63:

bu yumurtalari nasil piairdin böyle giiii
Bi kasede çirpdim iyce tuz atip sonra tavayi iyce kizdirdim bi damla yağ koyup tavaya peçeteylen sildim yaği:D yağsiz olsun ama yapişmasin diye:deli:yarisini döktüm arkali önlü pişirdim sonra diğer yarisini pişirdim ekmek gibi yiyom peynir zeytinin yaninda :halay:

cidden mi yAa ama bence sen dikkatli oldugun icin almiyorsunn
Aynen canim hep diyetteyim ben hepp 300 500 gr aliyom belki ama dikkat etmezsem onlar birike birike büyyo 2 3 kilo oluyo en fazla 3 kilo alma sınırı koyuyorum kendime o da diyet modunda yasamaktan sıkıldığimda. Sonra diyet moduna geri giriyom:bicak: böylelikle koruyorum hep kilomu :KK49:

Aynen canim hep diyetteyim ben hepp 300 500 gr aliyom belki ama dikkat etmezsem onlar birike birike büyyo 2 3 kilo oluyo en fazla 3 kilo alma sınırı koyuyorum kendime o da diyet modunda yasamaktan sıkıldığimda. Sonra diyet moduna geri giriyom:bicak: böylelikle koruyorum hep kilomu :KK49:
devasa büyüklükte tebrik koyuyorum sana tatlimm ben seni pehh seviyom giiizzz:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Menümm
Sahur: 2 yumurta yağsiz pismis, bi parça beyaz peynir bi parça yarim yağli peynir küçük bi parça kaşar, salatalik, 1 çorba kasesi karpuz, 3 yeşil 3 siyah zeytin
İftar: 1 kase mercimek çorbasi içine 5 6 kare kitir ekmek, 1 tabak patatesli soganli tavuk haşlama, bol çoban salata
Meyve yersem yazarim^.^
Çatalin ucuyla pilavdan almistim yazmayi unutmuşum:KK53: ama yarim kaşik bile değil belki bir çay kasigi kadar anca:oha:

Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar

Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar
cok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))
Yeme bence yarın ye tubiş eşin aldiysa bile dursun dolapta :dondurma: yarın iftarda hiç ekmek ve pilav yeme dondurma ye:21:oldu mu ahıllı gızım:21:
tamam bebegim yemiycemm :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:

Gecmis olsun tatlimm:dua: menünn iyi canim afiyet olsun :KK200:

Back
X