Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

cok geçmiş olsun canim neden atesleniyor bebegin bide Quark ne demekk :))

tamam bebegim yemiycemm :dondurma::dondurma::dondurma::dondurma:
Bizde anlayamdik yarin doktorumuza gidicez artik düsmüyo bi türlü düşse bile geri cikiyo bu Quarkta yagi azaltilmis meyveli krem peynir diyeyim diet yapanlar icin tatli krizlerine alternatif olabilir protein degeri fazla

Sabah
Iki kucuk tavk koftesi ince dilim kasar
Aksam
Bir tabak mercimek corbasi
Uc-dort kasik salcali sosis acili(ince dogranmis) :KK36: diyetteyken yiememmstim coook ozlemsm
Iki karper peynir
Bir dilim tambugday ekmegi bir kare pide
Bir bardak limonata

Sabah
Aksam
Uc-dort kasik salcali sosis acili(ince dogranmis) :KK36: diyetteyken yiememmstim coook ozlemsm
Iki karper peynir
Bir bardak limonata
Pekiii iki karper peynir ne kadar eder:deli:aklimda deli sorular :D

Menümm
Sahur: 2 yumurta yağsiz pismis, bi parça beyaz peynir bi parça yarim yağli peynir küçük bi parça kaşar, salatalik, 1 çorba kasesi karpuz, 3 yeşil 3 siyah zeytin
İftar: 1 kase mercimek çorbasi içine 5 6 kare kitir ekmek, 1 tabak patatesli soganli tavuk haşlama, bol çoban salata
Meyve yersem yazarim^.^

Balım karpuz yemişsin sanki meyve yemesen daha iyi gibi. -.- Çok duramazsan tarçınlı süt yap gitsin şekeri de tarçından alırsın. ^^

Sabah
Aksam
Iki karper peynir
Bir bardak limonata
Niye hem pide hem ekmek yedin ikisinden birini tercih etmeliydin:oha::anneadayı:

şimdıiikkkkkk
sahur 2 yumurta ile yapılmış yulaf kepekli omlett labne ton balığı ekmek yokk 1 kase komposto başka bisey yemedim heraldaa yanlış hatirlamiyorsaam ağğşama gelelimm 1 tabak kuru fasulye 3 4 kaşık pilav çoban salataa 3 4 tane minik kayisi yedim simdii ama bugün bir magnum mini yemeye niyetleniuorum eşim teraviden gelirken alirsa tabii:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Yeme magnum diyetteki kadın magnum mu yer ya OOHAAA..

O kadar aç otur o kadar tırmala bir magnum ile al 500 kalori hepsi çöpe gitsinnn.. -.-

Balım karpuz yemişsin sanki meyve yemesen daha iyi gibi. -.- Çok duramazsan tarçınlı süt yap gitsin şekeri de tarçından alırsın. ^^
Azdı kız karpuz sanki meyveden zarar gelmez gibio_O zaten yersem 1 elma anca yerim :dua: Ayy sütüm bitti son bardaği kizima ılıttım uyutuyorum şimdi :anne:

Back
X