Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar cok aktif olamiyorum oglum dünden beri atesli bitik durumdayim ama yinede yediklerime dikkat etmeye çalıştım sabah yarim gevrek tel peynir domates 6 zeytin 2 yumurta yedim üzerine sekersiz kahve öglen disardaydim Quark yedim kefir ictim 4,5 tanede kraker. Yiyerek gecistirdim aksamda mantar sote ve börülce salatasi yedim az pide disiyla 2 ltrede su. İctim daha da icerim yatana kadar

Balım çok güzel sadece hamur işini biraz azalt bak sabah yarım simit yiyorsun. Öğlen kraker yemişsin bir de akşam üstüne pide yiyorsun. Hamur işini yüksek tuttuğun sürede kilo ya hiç veremezsin ya da çok minik adımlarla ilerlersin bu da senin motivasyonunu düşürebilir -.- :KK200:

Sabah
Iki kucuk tavk koftesi ince dilim kasar
Aksam
Bir tabak mercimek corbasi
Uc-dort kasik salcali sosis acili(ince dogranmis) :KK36: diyetteyken yiememmstim coook ozlemsm
Iki karper peynir
Bir dilim tambugday ekmegi bir kare pide
Bir bardak limonata

Hem pide hem ekmek yemiş taşlayııııııııınn :sinirli:

Valla bende dondurma yemeyi düşünüyorum ama ev yapimiiii
Önce bi iftar yapıyım da menümü sonra yazarım helee

Dondurmacı tayfa sözümüz size!! 1 ay sonra sekerpancarıyla birlikte kumsaldan attığımız mayolu çıtır fotoğraflarımız ile selam çakacağız hazır olun!!!

Dondurmacı tayfa sözümüz size!! 1 ay sonra sekerpancarıyla birlikte kumsaldan attığımız mayolu çıtır fotoğraflarımız ile selam çakacağız hazır olun!!!
Yiihhhuu yiihhhhuuuu:dondurma: kumsalda yerik biz donduşuuu:halay:sonra yüzer yakarız:KK49:

Balım çok güzel sadece hamur işini biraz azalt bak sabah yarım simit yiyorsun. Öğlen kraker yemişsin bir de akşam üstüne pide yiyorsun. Hamur işini yüksek tuttuğun sürede kilo ya hiç veremezsin ya da çok minik adımlarla ilerlersin bu da senin motivasyonunu düşürebilir -.- :KK200:

Hem pide hem ekmek yemiş taşlayııııııııınn :sinirli:
Kiz ben ekmek agzima surmezdm bak kac ay oldu benyulaf yiodum benim yulaf ekmekciklerim meshurdur o sekilde beslendim... Sen bakma yani ben yemezdimmm :) daslayin bari
Bilmen de niye iki karper yaziyon:KK70: mesela bi kibrit kurusu kadar mi iki parmak kadar mi ne kadaaarr yediiiinnnnn çabuh söyle :KK70: :KK70: seninle alakalı herşelleri mirak edeğim men:deli:
iki kucuk ucgen cnku napak yani oyle

Back
X