- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.181
Iki tane erik yedm cok guzeldi ama midem acayip yanio yaaa off nldu smdi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saka yapiom giiii bilerek didim :)Yoohh anamgilde galirim o başkaaaageliyo o da kiz yatmaya kalmiyo sadece yakin yerler zaten hemen babannesigile geçiyo amcalariyla falan oturuyo sıkılıyo bizim ev kız kayniyo sohbet edeceee kimse yohh
![]()
Diyet yaptigim döneme denk gelmedin kuzum sen yoksa ben ağizma pilav ekmek tatli pasta hiç bişey sürmezdim şimdi iki kilo vercem de ondan kasmiyorumKiz sen kurusun bakma bana hrrsyden az az yerrsen hic bsy olmazzzzz
Biliyorm cnmm bende ayni sekil hele ben ilk ayimda gelmedm nasl ski yaptm yoksa okdr kg nasil verilcek sen amacina ulastn insallah bendeee ulasicm cnmDiyet yaptigim döneme denk gelmedin kuzum sen yoksa ben ağizma pilav ekmek tatli pasta hiç bişey sürmezdim şimdi iki kilo vercem de ondan kasmiyorum hem sana değil lafimgerçi burdaki kimse sıkı diyet yaptiğim döneme denk gelmedi ben 8. Takimda zayifladim sonra mezun oldum 55 kiloyla buranin kaptani yoğunluktan kaptanlik görevini devretmek istiyordu ben aldim kaptanligi
iyiki de almişim sizleri tanidim
burda da bi ara yine kilo alinca girdim listeye en fazla 2 ayda 53 oldum
sonrasini biliyosun zaten
![]()
Erik mi rahatsiz etti kizIki tane erik yedm cok guzeldi ama midem acayip yanio yaaa off nldu smdi![]()
Sendeeeeeeeeeeeee bebekumm![]()
seviliyosun beybimmm
![]()
Blmiorm ama suan midem acayip yanio erikde okdr guzeldiki antalamamErik mi rahatsiz etti kiz![]()
Ulaşicaksinn tabiiBiliyorm cnmm bende ayni sekil hele ben ilk ayimda gelmedm nasl ski yaptm yoksa okdr kg nasil verilcek sen amacina ulastn insallah bendeee ulasicm cnm
Ahaha1 dilim ekmeğin kabuğunu yedim![]()
![]()
![]()
ekmek çok yiyor diye kızıyoruz diye kabuk yemeye başlamış canım benim ya YERİM SENİ YER YER. Fıstık gibi ol diye yapıyoruz bunu biliyorsun dimi :*
Ramazan ayinda kimi dikkat etse veremiyo canim korusak bile iyi kaçamaklari en aza indirelimValla bravo ben dikkat ediyorum yine de sabitim ya kaçamak yaptığımda bile veriyodum ben![]()
Yook ben sizi birakmammmmmmUlaşicaksinn tabiikiz mezun olunca burayi birakman demi
![]()
Ayy bende ekmeğin iç kismini yiyemem kabuğunu yerimA
Ahahayok canım yaa valla bende ekmeğin hamur kısmını sevmeyenler denim önceden 2 dilimin kabuğunu yiyodum bugün 1 diliminkini yedim kıtır kıtır olan kısımları seviyorum ama tabi konuda yemesem tam süper olacakta işte bende zeytinyağlı yemekleri ekmek olmadan yiyemiyom midemi bulandırıyo
![]()
Söz müüYook ben sizi birakmammmmmm![]()
Yok kizzz gtmem daha yolum uzun 10kg var vericemdeeee korucamda benden daha kurtulamazsnzzzzSöz müü![]()
Yarin oruç tutacak msn kuzumBlmiorm ama suan midem acayip yanio erikde okdr guzeldiki antalamam
Yihhuuuu hep kalll bizimleeeYok kizzz gtmem daha yolum uzun 10kg var vericemdeeee korucamda benden daha kurtulamazsnzzzz
Yook malesfYarin oruç tutacak msn kuzum![]()
Hihiho merk etme sevdiceklerm var benm ozlermmmmmmYihhuuuu hep kalll bizimleeehem bak burda olunca insan kiloyu da çok güzel koruyo
![]()
Benim o sevdicek sadece ben ben bennnHihiho merk etme sevdiceklerm var benm ozlermmmmmm