- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.541
Heee dogruKiz seninki yemek yiyo apla oldu seninkiipinkişin ki 3 aylik
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee dogruKiz seninki yemek yiyo apla oldu seninkiipinkişin ki 3 aylik
![]()
Tanitsanaaa gendini bacimmAyy acayip gulesim geldi gı![]()
Heee dogrunyseeee optm grs aksam
![]()
Herkesin anladığından emin değilemmAy bacın boh yesin bacımmm gursahımdan daha bi lohma ekmek gecmedisu suvan suyu ise yararsa işim iş
yutmuh gibim olurum
bayramaca
![]()
Canim ben bu ara boşladim sporu yoksa 1 sene düzenli egzersizler yaptim 1 saatlik yada hizli sporlar yaptim jillian, p90x, insanty max30 yaptim ama hepsinde de sakatlandim şuan el ve ayak bileklerim en ufak zorlamada inciliyor o yüzden malesef artik sadece hafif egzersizler yapabiliyorum bileklerimi zorlamadan yoksa çok severim hoplamali ziplamali sporlar şinavlar ama bileklerim güçsüz galiba izin vermiyor yapmama hemen ağriyor hemde 1 hafta 10 gün gecmiyor![]()
Herkesin anladığından emin değilemm![]()
![]()
![]()
çok da az yime
çocuuca yazzıh degal mi
vaşş yavrumm
![]()
Napahhh bacımmmmmm
susacahsın
sütüm olucak kadarck yiorum bol bolda su iciyom ay
![]()
Kız hic bseyi yok onun size naz yapioCanım sağlık ocağında kan tahlili yaptır. Ay başlarında ücretsiz diye duydum. Sende muhtemelen D vitamini eksikliği çok var eğer bu kadar çabuk inciniyorsan. D vitamini takviyesi yazarlar muhtemelen. Süt ürünlerini az tüketiyorsan o yüzden öyledir. Geçmiş olsun![]()
Hos bulduk canimHoşgeldin canım yeni üye misin yoksa zaten eski miydin :)
Tirbiyesiz
Canım kinanacak bi durum yok.hepimiz böyle günler yaşadık. Umutsuzluğa kapıldık, diyetimizi bozduk , zor geldiği günler oldu. Hepimiz insanız. Bugünü unut moralini bozma. Kendine birgün izin verdin say.yarın yeni birgün yeniden kaldığın yerden devam et canim.Kızlar hadi beni kınayın cok fena bozdum ben bugün hem sagliksiz hemde bol karbondidratli beslendim ogluş cok huysuz sabah nesfit ve sütle kahvaltimi yaptim acelece öglen 1 corba kasesi kadar makarna yedim yaninada zero ictim aralarda da galeta falan atistirdim aksamda yumurtali patates yedim 1 dilim ekmeklecokta uykusuz ve yorgunum kilo vermek cok zor gelmeye basladi artik ne yapicm yahu ben bi akıl verin hele bana
![]()
bence abarttığın kadar cok yememissin tatlimmKızlar hadi beni kınayın cok fena bozdum ben bugün hem sagliksiz hemde bol karbondidratli beslendim ogluş cok huysuz sabah nesfit ve sütle kahvaltimi yaptim acelece öglen 1 corba kasesi kadar makarna yedim yaninada zero ictim aralarda da galeta falan atistirdim aksamda yumurtali patates yedim 1 dilim ekmeklecokta uykusuz ve yorgunum kilo vermek cok zor gelmeye basladi artik ne yapicm yahu ben bi akıl verin hele bana
![]()
Canım ilk önce kendin isteyip azmetmen lazım kararlı olman lazimasıl beni kinayin beniiii yirden yire vurunnnn ne biliyorsaniz soyleyin dee su 8 den bi azim edip kurtulayimmmm biktiimmmm sikildiıımmmmmm yeteeeeerr neden oynamiyor midem bulanıyor 82 83 82 83 82 83