Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İşlerim yeni bitti bende bayılmaya gidiyorum artık iyi geceler herkese:*

Marlin sende uyu artık sabah olacak hanıım -.-

Günaydın hanımlar..iyi pazarlar herkese..minik cadıyla erkenden kalktık bugün..akşama iftara davetliyim...ohh bugün biraz dinlenirim yemek işi yok bugün :süslü:

Oy yerm ben onu :anne: Allah bagislasin kiz kilonun ne kadarini verdin ay ne kadari duruoo_O:oha:
Doguma 92 kg ile girdim bebiş biraz iri dogdugu icin dogumdan ciktigimda 10 kilom gitmisti eve geldigimde 82 kiloydum ilk 6 ay sadece anne sütü aldigi icin diyet falan yapmadim hic homini girtlak yedim:oha: oglum 7 aylikken basladim diyet yapmaya 63 lere kadar düstüm 18-19 kilo kadar gitti hamile kaldigim kilonunda altindayim suan aslinda ama ben yinede 58 olsam hic fena olmaz :halay:

Saat 1 de yattım 2 .50 de geri kalktım. 5ten yattım 8.30 da kalktım. Bütün aile sahur yaptık bugün. Kizlar yine bi hevesle kaktilar Sahura bebiş te uyandi tam yemek yerken artık onuda oturttu sandalyesine hep beraber yedik. Bebiş te şaşırdı gece vakti noluyo gibisinden. Baya bi güldük hepimiz.tabi bu seferde uykusu açıldı. Saat 5 te zor uyuttum

Sen yine iyisin 9a kadar uyumuşsun.ben de 5 te yattım 8.30 da kalktım :mad::mad:
Hahahahah yarm saatin lafini yapma kiz uc kere kalktm yattm O 5le 9arasi haahah
Kız uyku haram bizee. Ne uyumasiii:ruh:
Sana dimedm bebekum
Saat 1 de yattım 2 .50 de geri kalktım. 5ten yattım 8.30 da kalktım. Bütün aile sahur yaptık bugün. Kizlar yine bi hevesle kaktilar Sahura bebiş te uyandi tam yemek yerken artık onuda oturttu sandalyesine hep beraber yedik. Bebiş te şaşırdı gece vakti noluyo gibisinden. Baya bi güldük hepimiz.tabi bu seferde uykusu açıldı. Saat 5 te zor uyuttum
yok ben hic uyumadan direk 5 ekdr pazar dye esim oturduk ee kizimda uyandi onu uyuturken bes oldu saat..iste kalk uyu anca okdr 9 ettk :D

Ne guzel cnm allah bozmasinnnn cocklarinla mutlu mesut yasayin hep insallahhhh:KK68:

Hahahahah yarm saatin lafini yapma kiz uc kere kalktm yattm O 5le 9arasi haahah

Sana dimedm bebekum
yok ben hic uyumadan direk 5 ekdr pazar dye esim oturduk ee kizimda uyandi onu uyuturken bes oldu saat..iste kalk uyu anca okdr 9 ettk :KK70:

Ne guzel cnm allah bozmasinnnn cocklarinla mutlu mesut yasayin hep insallahhhh:KK68:
Amin canım.hepimiz için inşallah

Back
X