- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #151.721
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uf ben yedim sekersiz sutsuz bi de nescafe ictim sigaraynan kilo vericegmi hayalliyerek gayet guzel gidio vallaiki patates yedim birasdan iki daha yerim
ama bacim ben kabiz olmayim die sabah ac karnina 4 kayisi bir bardak ilik sogan suyu ictim okudigum kadariyla bu diyeti yapanlar geneli kabizlik sorunu cekmis dogru mu yaptm yanlis mi bilmiprum ama en azindan patatesleri yer yemez tuvalete ciktim iyi de oldu patates kabizlik yapio cunki
napak
aynen yavrum 5 gunde iki kilo da muhtesem bence yeter ki gitsin valla![]()
59.4'üm ben canım şuanda. 5 gün sonra bakıcez artık.![]()
balküpüm iki tane normal boyutta sogani kabuklariyla birlikte Iki su bardagi suyla hasladim bu odem attirio zayiflamaya yardimci oldugu icin iciorumSoğan Suyunu nasıl yaptın canım bende kabızım annemde kabız bende yapayım ya
balküpüm iki tane normal boyutta sogani kabuklariyla birlikte Iki su bardagi suyla hasladim bu odem attirio zayiflamaya yardimci oldugu icin iciorumsabah ac karnina 4 kayisiyla beraber ictim ılik bi sekilde bu gun iki defa tuvalete ciktim valla super oldu iki patates yedim kendimi tuvalette buldum biras once iki patates daha yedim oglen ywmegi olarak karabiberde doktm bu sefer sicak suyla ictim gene tuvalete kostum rejimi bozmayin diolar ama herkez kabiz oldugunu ogrendim bu diyetle beraber o yizden bende sabahlari kuru kayisiyla beraber sicak sogan suyu icmeye karar verdim isede yaradi simdilik iyigidio
![]()
ins. Faydasini gorursun balımBende yapayım madem, 2 soğanı 4e bölüp atayım içeyim ılınınca
Kızlar dün dışardaydım bi dilim pizza 1 bardak kola içtim ve mideyi bozdum o yüzden oruç tutamadım hala çok kötüyüm bugün yediklerim ise: sabah yok öğle çeyrek simit iki çatal peynir
akşam: yoğurtlu yarma çorbası 3 kaşık![]()
Saol balım midem şaştı tabi ama seçeneğim pek yoktu zaten bi dilim yedim bi daha yimemGeçmiş olsun bitanem bol bol su iç mideni toparlasın:*
Pizza kola için de kızmıyorum cezanı bulmuşun zaten -.-
Kaç patates yedin canım bu saate kadar. Ben zaten 2'de kalktım o saatten beride 1 büyük yedim.
Şimdi 2 tane daha iyiyim 8'den sonra birşey yemeyeceğim.
Balim su anda yediklerimle beraber 6 oldu orta boylarda iyi gidio valla ay karabiberle super oluo yanindasekerz cok acik cay icoorum bide karabiberin de yag yakma ozelligi var die duyduydum herhal gı
pinkibal
Kızlar dün dışardaydım bi dilim pizza 1 bardak kola içtim ve mideyi bozdum o yüzden oruç tutamadım hala çok kötüyüm bugün yediklerim ise: sabah yok öğle çeyrek simit iki çatal peynir
akşam: yoğurtlu yarma çorbası 3 kaşık![]()
Ayy cok heycanlaniorum bu gun bitti ole bole yarin sebze gunu iple cekiorum icim acilicak valla bol yesillik yicemellili kilolara bi inseydim bayram edecem
![]()
Oybalim benimBen senin kadar patates yiyemedim ama bizim kızlar biliyor evde 3 kişiye birden bakıyorum zaten öğlen 2de kalktığımdan öğlen 2 akşam 8 arası bol su ve baharatlı 2 büyük patates yedim.
Bugünlük bu kadar artık bu saatten sonra bol bol su.
Bu arada ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. Sabahtan beri kabızdım. Soğan suyu yapıp ılık içtim 10 dakika sonra tuvalete çıktım ve rahatladım. Gerçekten çok çok teşekkür ederim. :)
Ben senin kadar patates yiyemedim ama bizim kızlar biliyor evde 3 kişiye birden bakıyorum zaten öğlen 2de kalktığımdan öğlen 2 akşam 8 arası bol su ve baharatlı 2 büyük patates yedim.
Bugünlük bu kadar artık bu saatten sonra bol bol su.
Bu arada ALLAH SENDEN RAZI OLSUN. Sabahtan beri kabızdım. Soğan suyu yapıp ılık içtim 10 dakika sonra tuvalete çıktım ve rahatladım. Gerçekten çok çok teşekkür ederim. :)
Oybalim benimni demek iyi olduysa ise yaradiysa ne mutlu
ay ben de bsey yamicem artik sen benden daha cok kilo vericen heralde daha az patites yemissin
ufff neyse napiyimay bebisiemziriyom bide bide bi yandan
ay bende ge c kalkiyom
cocuhunan uyuyok valla 1e 2ye kadar
![]()
Gaynanamgildeyim yaaa gıııAllah senden razi olsun yanima arkadas oldun valla bu diette
ins. Istedigmz kiloya duseriz balısı
SekerPancarii nerdesin gızzz
![]()
Aynen bende ole yapicm yemk seklinde bsey tuketmiycem salata yicem bol cesitliOlsun herkesin bünyesi farklı ben bilerek az yemedim ama vaktim olmadı. Yarın sebze gününü seviyorum bende yarın bol bol domates, salatalık, kıvırcık, biber tüketmeyi düşünüyorum. Salata gibi yapıp yiyeceğim. :)
Unutma sabah nasıl başlarsan öyle devam etmek zorundasın. Sabah o yüzden dikkat et yiyeceğin sebzelere canım. :*
Gaynanamgildeyim yaaa gıııeve geçince yazarim neler yedigimi
![]()
Saol canım hoşgeldin aramızagecmis olsun canim