Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hahaha :KK70:

seni seniii :)

Emme yemem erik yedim kesti
hemen hemen ayniyuz zaten boyumzda ayni kgda normal :KK70: hatta sen zayifsin benden :ıslık:
Amaaa kizzz basenin ne kdr ince ben sok:KK57: kiz sen kac beden giyiyosn ozaman 36flnmj :confused:
dimii banada esmerm91 esmerm91 zayif nerdeyse benimm gibiiii maşALLAH 38 demkki esmerim harika canimmmm:KK49:

:rolleyes:Yarin belhimde 59:rolleyes:olacan:KK73:sen uyma gocana yir o her daim:KK70:
:rolleyes: Belhim de 58 ogası hec melli ulmas :KK73:
Darısı başımaaa darısı başıma...
:KK31: Amimnnn gız dua et verirsek daha cok su dietle sende yapagsınnn:KK71:
Ohaaa çok iyi bende 400 gram vermişim dünden bugüne. :KK54::KK54:

Yeme yeme direnn!!! Daya domatesi daya salatalığı sabah ne yediysen ondan yardır devam devam!! :KK70:
Dayaniyommm bebekimmm:KK74: :KK75: goca bi tabk salatayi yidim otiriyom gocam goturdu menemnlerii:KK35:
Hahahahaha dayncaksinnn amaaa memen siseeee giii bi lokmacik alivee
Ayy valla bi catal aldim ne yalan soliyim :ıslık:
piinkiiii napiyon canim kosicin yaptigi yimeklere dayanabiliyoqmuuu pinkibal pinkibal
:ukala: zor da ewet kuzum ama ossun az galdi:KK71:

dometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilim :110: bi tabak daha yerim :dua::dua::dua: bek acikiyom ben ay baharat fln koymadm ben olece yiorum valla icim acildi:kk77: ayy keske bende 59 olsam diet bitiminde:kızgın: onunlada yetinmem 56 olmam ilazim gelir:oha: sonuc iyi olarsa bi tur daha yapagım men bu dieti:halay::halay::KK76::KK15:
coşşştuuurrrr bi 5 lik dahaa leleleleyyyyyy:halay:

:rolleyes: Belhim de 58 ogası hec melli ulmas :KK73:

:KK31: Amimnnn gız dua et verirsek daha cok su dietle sende yapagsınnn:KK71:

Dayaniyommm bebekimmm:KK74: :KK75: goca bi tabk salatayi yidim otiriyom gocam goturdu menemnlerii:KK35:

Ayy valla bi catal aldim ne yalan soliyim :ıslık:
:ukala: zor da ewet kuzum ama ossun az galdi:KK71:
giz ne azimlo.hatun ciktin sen bi bitirde adet dönemim gelince bende yapicam güzel sonuç alırsanız

geldigimm gibi giderimmm kizimi doyurcam ven sonra yinek muhabbeti genedennn genedennn caaanımmmm benimm keyfim kahyamm isterse bi ugrarim geneee hihhhhh:işsiz::KK12::63:

Datli mi :KK70: güllaç var yisem mi ki:deli: canim kraker istiyi:110:
Zikkim yiii :oha:
aman allahim bu ne sicaktir yaaaa:dondurma:
Isin gucun dondurma
@ParteMoralll canm benim alt ince üst kalin ya pantolon dün yeni bi denedm 38 ney olmaya baslamis gali ama üstüm skintili senin göğüs kac ? Bnm göğüs ölçümü duysan :KK57: olursun
Heee ne bilem bacim kaln diyodun :d vallaa 36sandiydimmmm oyle diyinceee
anaaaa bana si irlenmisler acik kizimlan uyudummm bi yikandim paklandim sacima bi fön cekiverdim diyeeeee baa gizdnz miiii bnm kiz pek hareketli pesindeyim hep vallaa:KK12:
Ohhh keyfee bak benmdee oylr biliyosn bn telefonla gosturur oldm :oha:
ahahahahahahahhh oluyorum şuann buyuk ihtimal burger kingde felanda olabileremmmmm:dondurma:
amaaan baska yermi bulamadonnnn

Back
X