- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.001
Bende de tulumba datlisi var.yesem mi acepDatli migüllaç var yisem mi ki
canim kraker istiyi
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de tulumba datlisi var.yesem mi acepDatli migüllaç var yisem mi ki
canim kraker istiyi
![]()
masallah onlaraaBenim böcekler dünde oruç tuttular
İki gün iyi dayandilar valla ben bile şaşırdım
dimii banadaHahaha
seni seniii :)
Emme yemem erik yedim kesti
hemen hemen ayniyuz zaten boyumzda ayni kgda normalhatta sen zayifsin benden
Amaaa kizzz basenin ne kdr ince ben sokkiz sen kac beden giyiyosn ozaman 36flnmj
![]()
Yarin belhimde 59
olacan
sen uyma gocana yir o her daim
![]()
Darısı başımaaa darısı başıma...
Dayaniyommm bebekimmmOhaaa çok iyi bende 400 gram vermişim dünden bugüne.
Yeme yeme direnn!!! Daya domatesi daya salatalığı sabah ne yediysen ondan yardır devam devam!!![]()
Ayy valla bi catal aldim ne yalan soliyimHahahahaha dayncaksinnn amaaa memen siseeee giii bi lokmacik alivee
piinkiiii napiyon canim kosicin yaptigi yimeklere dayanabiliyoqmuuupinkibal
coşşştuuurrrr bi 5 lik dahaa leleleleyyyyyydometes salatalik marul taze nane maydonoz hepsini karistirdm yiorum balım ama ben senin kadar iradeli diilimbi tabak daha yerim
bek acikiyom ben ay baharat fln koymadm ben olece yiorum valla icim acildi
ayy keske bende 59 olsam diet bitiminde
onunlada yetinmem 56 olmam ilazim gelir
sonuc iyi olarsa bi tur daha yapagım men bu dieti
![]()
şoklardayimmmmmmSenin kadan olmasamdayapiyoz bişiler iste
kendimi övmedim ilk defee
![]()
anaaaa bana si irlenmisler acik kizimlan uyudummm bi yikandim paklandim sacima bi fön cekiverdim diyeeeee baa gizdnz miiii bnm kiz pek hareketli pesindeyim hep vallaa
burdanda vuğğmuşlarrr yaaaaa napimm güzelimmm
giz ne azimlo.hatun ciktin sen bi bitirde adet dönemim gelince bende yapicam güzel sonuç alırsanızBelhim de 58 ogası hec melli ulmas
Amimnnn gız dua et verirsek daha cok su dietle sende yapagsınnn
Dayaniyommm bebekimmm![]()
goca bi tabk salatayi yidim otiriyom gocam goturdu menemnlerii
Ayy valla bi catal aldim ne yalan soliyim
zor da ewet kuzum ama ossun az galdi
![]()
ahahahahahahahhh oluyorum şuann buyuk ihtimal burger kingde felanda olabileremmmmmHHAMoonlii a dondurma alcam ben zaten
napiyon dışarda gıiiıDışardaydım bebiş![]()
Zikkim yiiiDatli migüllaç var yisem mi ki
canim kraker istiyi
![]()
Isin gucun dondurmaaman allahim bu ne sicaktir yaaaa![]()
Heee ne bilem bacim kaln diyodun :d vallaa 36sandiydimmmm oyle diyinceee@ParteMoralll canm benim alt ince üst kalin ya pantolon dün yeni bi denedm 38 ney olmaya baslamis gali ama üstüm skintili senin göğüs kac ? Bnm göğüs ölçümü duysanolursun
Ohhh keyfee bak benmdee oylr biliyosn bn telefonla gosturur oldmanaaaa bana si irlenmisler acik kizimlan uyudummm bi yikandim paklandim sacima bi fön cekiverdim diyeeeee baa gizdnz miiii bnm kiz pek hareketli pesindeyim hep vallaa![]()
amaaan baska yermi bulamadonnnnahahahahahahahhh oluyorum şuann buyuk ihtimal burger kingde felanda olabileremmmmm![]()
Nerdeyse degl 92diyy bahsana
Yapistirrr bi 5lik dahacoşşştuuurrrr bi 5 lik dahaa leleleleyyyyyy![]()
bek azimliyimdir bacimgiz ne azimlo.hatun ciktin sen bi bitirde adet dönemim gelince bende yapicam güzel sonuç alırsanız