Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70::KK70:
13392178_10154117397650280_2969987557610344527_o.jpg

hmmm cnm olculerin cok iyi sende kurusun ozamann bide benim soyledigim yerlerden olç bakalim kalcayi en siskin yerden olcmelisin poponun en siskin oldugu yerden mezurayi yere paralel tutmalisin,bel en ince yerden ölçülmeli basende popnun tam bittigi yerdir canm eger olculerin boyleyse harikasin kizzzzzzzzz aramizda 8 kilo olmasina ragmen mukemml bisey bu:dondurma::halay:
Canm tam olarak oralardan ölctüm ya bnm senelerdir altim hep böyle skintim göbek göğüs oralar senin göğüs kac moon bide göbegin tabi

burdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptima:KK14:
:dua:Canimm benimmmm sen iyi ol yeterki tatlimmm hep gülll:KK200: insallah tatsizlik falan kalmamistir:KK74:

ahahahhahahhah ahanda bennnn vallahada bennnnn ama ben fıstıkımmm abimm bile oyle dii seni geri alak sonra yine veririkk bedavaya vermisik bıstık gibii kizii diiiiiii:confused:
Eskiden gelin için ağırlığınca altın isterlermiş devir değüştü artık :dondurma:

Back
X