- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.041

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam 38 olamadm daha yani 38 olsada az dar oluyo kalip zaten darsa 38 e daha giremiyorum malüm koca göbegm var
benim cohhh güçüklegggg ama sirt vağğ bendedeeeeAyy hic demiyim ya
Ben pattis diyeti yapmıom canım takip ediom onlar pattis yiyo ben pskolojikmen zayıflıomikinizin diyet yapmasi beni cikdirtiiii yeterince zayifsinz benceeee![]()
kizz ne kocavgobegii senle ben ayniyiz o vakit biyun kacti senin bnm 168Tam 38 olamadm daha yani 38 olsada az dar oluyo kalip zaten darsa 38 e daha giremiyorum malüm koca göbegm var![]()
yazdigin olculere gore senin tam 38 olman gerekiyi canimmmTam 38 olamadm daha yani 38 olsada az dar oluyo kalip zaten darsa 38 e daha giremiyorum malüm koca göbegm var![]()
Kiz o kadar da ince sayilmamNerdeyse degl 92diyy bahsanaherkesden ince masallah
bizi kandirmis kalin diye
![]()
ahahahhahahhah ahanda bennnn vallahada bennnnn ama ben fıstıkımmm abimm bile oyle dii seni geri alak sonra yine veririkk bedavaya vermisik bıstık gibii kizii diiiiiii
Canm tam olarak oralardan ölctüm ya bnm senelerdir altim hep böyle skintim göbek göğüs oralar senin göğüs kac moon bide göbegin tabihmmm cnm olculerin cok iyi sende kurusun ozamann bide benim soyledigim yerlerden olç bakalim kalcayi en siskin yerden olcmelisin poponun en siskin oldugu yerden mezurayi yere paralel tutmalisin,bel en ince yerden ölçülmeli basende popnun tam bittigi yerdir canm eger olculerin boyleyse harikasin kizzzzzzzzz aramizda 8 kilo olmasina ragmen mukemml bisey bu![]()
burdayim gıı kizi doyurdm yatirdim patitisleri soydum firina atcammm 10 kala...vallahi bnde ozluyorum aklim sizde ama tatsiz olaylar vardi bizim 2 gundr onlarlan ugrasiom valla gozlerim şis hala bakmayin gir gir yaptima![]()
Eskiden gelin için ağırlığınca altın isterlermiş devir değüştü artıkahahahhahahhah ahanda bennnn vallahada bennnnn ama ben fıstıkımmm abimm bile oyle dii seni geri alak sonra yine veririkk bedavaya vermisik bıstık gibii kizii diiiiiii![]()
1.60 pek minikim gi hatta belki 1.58 bilem olabilirkizz ne kocavgobegii senle ben ayniyiz o vakit biyun kacti senin bnm 168![]()
Kiz senin pacaklar benden incee
Esmeriimmm fistiğimm benim iyyim yemekleri yaptim fasulyem de pişsin iftara az kaldi iki dk oturuyum dedim
Hamarat selinim benmEsmeriimmm fistiğimm benim iyyim yemekleri yaptim fasulyem de pişsin iftara az kaldi iki dk oturuyum dedimyemekler derken sadece çorba ve fasulye
duyanda 8 çeşit yemek yaptim sanar
![]()