- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #152.221
iyiyiz tatlim sen nasilsinNasılsıniz gonşu laaaaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyiz tatlim sen nasilsinNasılsıniz gonşu laaaaaa![]()
Tamam gonşu bekliyom sonucu bende bugün tartildimDün gec vakitte tartıldım unutmuşum önceden tartılmayi. Sonuca pek güvenmedim. Birazdan tartilirim unutmazsam
Bende kızı uyutuyom.iki gündür halsizim önceden iyiydim.bu sene rahat geçiyor dedim hep kendime nazar ettimİyyik gonşu napahgızımınan oturuyom
bugün çok iyym şükür halsizlik bilem yok daha erken ama dün bu saatlerde baya halsizdim
![]()
Yokyok ya bugun bozlmazzzz inssllaahhhhhHadi bakalım insallah bugün bozulmaz partis![]()
Şükür iyiyim .kızı úyutup evi topliycamiyiyiz tatlim sen nasilsin
insallah canim yaa oruckenmi yapıyorsun dedim ama sorumu görmedin sanırım:))Başlarken 82.4 kiloydum..ilk günden 600 gr eksik çıkmıştım işe yarayacak gibi...yok canım ikimiz de görücez 7 li hatta 6 lı rakamları..
Kizlar bugün ne yemek yapacak siniz
Soyleyinnnnnnn
Benim dünden terbiyeli tavuk çorbamla yeşil fasillem var rahatim yaniiKizlar bugün ne yemek yapacak siniz
Soyleyinnnnnnn
Sen ne edecuun aaşama
Ohhhh iyisin. Bende kuru fasulye ve pilav düşündüm. Salata , cacık yeterBenim dünden terbiyeli tavuk çorbamla yeşil fasillem var rahatim yanii![]()
Bugün yemekle uğraşmak istemiyorum fazla.halim yok.kuru pilav yeterSen ne edecuun aaşama![]()
Yeteğ kizz benimde canim istiyo kuru fasulye havalar serin giderken bi gün de ben yapiyim ayy sicakta çekilmiyo kuru fasilleOhhhh iyisin. Bende kuru fasulye ve pilav düşündüm. Salata , cacık yeter
Tabisi sen pilav yimiycen dimi gonşuBugün yemekle uğraşmak istemiyorum fazla.halim yok.kuru pilav yeter
Ben çok seviyorum kuru fasulye, eşim ve çocuklar da seviyo.Yeteğ kizz benimde canim istiyo kuru fasulye havalar serin giderken bi gün de ben yapiyim ayy sicakta çekilmiyo kuru fasille![]()
Ama yapacannnnBen yemah yemicem
A
Akşam ki halime bağlı gonşu. Acliktan saldirmazsam yememTabisi sen pilav yimiycen dimi gonşukizi uyutunca tartil hemen kiz yarişiyoz unutma ikimizin hedef de 52
![]()
Kiz ben azcik yağla salata yapiyorum çorba içerken boll salata yiyorum o zaman yemege yer kalmiyoAkşam ki halime bağlı gonşu. Acliktan saldirmazsam yemem![]()