Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 1 günlük çalışmalarımdan sonra bugün çıkmayı başardım. :KK70:

Dün resmen operasyon uyguladım kendime. Dışkısını yumuşatmak ve rahatlamak isteyen kızlara bitkisel çözümlerimi sunayım.

İşte Operasyon: The Kabız'ın tarifi

1 bardak suya ceviz içi atarak en az 9 saat bekletip suyunu içiyorsunuz.
Adaçayı içiyorsunuz. 1 bardak içtim toplamda.
Soğan suyu içiyorsunuz ben 2 gece peşpeşe 2 bardak içtim toplamda.
En son da soğan suyu kaynatırken içine 1 paket kirazlı yada kayısılı lipton form çay atıyorsunuz. (İçinde rezene ve sinameki var dışkıyı yumuşatıyor. Üstüne de 1 tatlı kaşığı kekik atıyorsunuz.

Bol su içiyorsunuz ve uyuyorsunuz. Ertesi günse basur probleminiz varsa bile yumuşamış olan dışkının tamamı bağırsaklarınızdan uçuuup gidiyor.

Bu arada makat bölgesine vazelin ve sarı kantaron yağı sürmekte işe yarıyor. Dokuları onarıyor.

WC çıkmış ve dünyalar kadar rahatlamış olmama rağmen yine de soğan suyuna, ceviz suyuna ve vazelin ile kantarona devam edeceğim basurum dinene kadar. :nazar::nazar::nazar:
Canım yanlış anlama ama fazla ayrıntılara girmesen:deli:.biliyorum bu bir sağlık sorunu ama ramazan ramazan hiç çekilmiyor valla içim kalkıyor resmen :kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Ayy valla hic kolaydan degl ben yemek yapmakta hiiiiic usenmem bayilirimm valla esime diuorm sunu yapm bnu yapim cok yiemio hem kahvalti daha hafif diyo neydeeem ben.. ben herseyi yrimmm.. kahvalti yiine kizartma fln olr tavk yda et de eklerim birsuru cesit tamam yetr..
Pideeeee bide pfff
Benden kiskandn dmeeee
He gis ne zamandir canim cekiyi şöyle güzel bi kahvaltı yapiyim:halay:

He gis ne zamandir canim cekiyi şöyle güzel bi kahvaltı yapiyim:halay:
Giskanion beni en guzeli kahvalti gibiiiii kizartmalar flnnn
Ben evi toparladim kuzu moon:uykucu: hatta devam etcem daha temizlige:temizlik:
Ohhhhhhhh hamaratim
Sen napin giz:eğlence: nasil gidiyo oruc:KK200:
Ben iyiiii kizlaa ugrasiom
Valla benimde canımı cektirdiniz. :kk77:
sende yap bacim cok guzel.oliyy

:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: seeen bu saatte nasil uyandiinn
Tuvalete kaktiydim kalkmiskene yaziyim dedim:oha::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Bende 1 günlük çalışmalarımdan sonra bugün çıkmayı başardım. :KK70:

Dün resmen operasyon uyguladım kendime. Dışkısını yumuşatmak ve rahatlamak isteyen kızlara bitkisel çözümlerimi sunayım.

İşte Operasyon: The Kabız'ın tarifi

1 bardak suya ceviz içi atarak en az 9 saat bekletip suyunu içiyorsunuz.
Adaçayı içiyorsunuz. 1 bardak içtim toplamda.
Soğan suyu içiyorsunuz ben 2 gece peşpeşe 2 bardak içtim toplamda.
En son da soğan suyu kaynatırken içine 1 paket kirazlı yada kayısılı lipton form çay atıyorsunuz. (İçinde rezene ve sinameki var dışkıyı yumuşatıyor. Üstüne de 1 tatlı kaşığı kekik atıyorsunuz.

Bol su içiyorsunuz ve uyuyorsunuz. Ertesi günse basur probleminiz varsa bile yumuşamış olan dışkının tamamı bağırsaklarınızdan uçuuup gidiyor.

Bu arada makat bölgesine vazelin ve sarı kantaron yağı sürmekte işe yarıyor. Dokuları onarıyor.

WC çıkmış ve dünyalar kadar rahatlamış olmama rağmen yine de soğan suyuna, ceviz suyuna ve vazelin ile kantarona devam edeceğim basurum dinene kadar. :nazar::nazar::nazar:
:KK70::KK70::KK31: uzmani olmussun kizz tek tek okuyup aklima yazdm :kahve: :oha: bek bilgilisin:eğlence:ama kotu bi habarim var bu gun dietin 3. Gunu :kızgın: ve ben yapamiorum :işsiz: cunki ablamlar bizi zorla kendilerine getirdiler:kızgın: ne dediysem ne ettiysem ewde lalmayi basaramadm :KK67: uf cok canim sikkin napicam ben simdi:kızgın: iki gunum bosuna mi gitti gı bu gun cok dikkatli yesem dw :hasta: yarin gene dewam etsem :duduk: olug muhineo_O:dua::dua::dua:

Back
X