Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay ben yok:KK57::KK57: mala döndüm iyice:KK75: artik ellili kilolari bi goreydim bende:cry::KK4:senin gitti valla ne kaldi ki hexefine cok yakinsin:KK8: bu gun yimirta gunuydu acaba yarinda sadece yogurt yiyerek mi gecirsem bi gun fazladan bi gun mu eklesem dietin icine:süslü: hee yapacam bunu:işsiz:

Öyle dene balım yine de verirsin kilo merak etme :*

***ADAYLAR LİSTESİ***

EceZ EceZ ( 59.7/57.4 /2.3 /3.85%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli Seksensekizli ( 77.7/ 77.2/0.5 /0.64%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
pinkibal pinkibal ( 61.8/ 60.6/1.2 /1.94%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56

Seksensekizli Seksensekizli canimm bu haftada aday listesine yazdim seni kilo vermende ve iradende problm yok ancak takim kurallari geregi biliyorsunki takimda iyi kotu aktif olmali menu bildirmeli ve yorum yapmaliyiz canim..daha sık ugrayip vakit ayirabilecegini dusunuyosan listede olucaksin tatlimmm yanlis anlama lutfen sadece takim ortalamasi icin:KK15:
Evet bende durumun farkındayım 9 aylık bebeğim var bu ara çok ilgi bekliyor benden..birde netim bu ay sonu daha fazlalaşcak o yüzdende sık giremiyorum.. listede de olmayı istiyorum ama farketmez haftayada olur..Bundan sonra daha aktif olmaya çalışacağım kaptan @moon8187 :KK36:

Sahur
Uc erik
Iftar
Bir yumurtadan peynirli omlet
Iki sosis
Iki ucgen peynir
Az domates ,2zeytinn
Bit catal tahinli helva
Bir bardak cay
(Esim magnum almis sen yemicenmi simdi diyo:KK61::KK61:yoohh dedim)
Afiyet olsun partisim:dondurma:ayy ye kiz ödülün olsun yarin dengelersin:dua:

Menüm
Sahur: 2 dilim ekmek kadar pide ve 1 dilim kaşarla tost, 1 büyuk kase cacik, 1 parca karpuz
İftar: 1 kase yeşil mercimek çorbası(az erişteli), çeyrek dolma biber(bi kasik aldim) 2 kaşık bulgurlu patlican yemegi yogurtlu, salata cacik:kk77:
Ve 1 ince dilim bürek:KK53:
Bugün izin verdim kendime gece katmeri doyana kadar yicem zaten 54.1 kiloyum hedefim 53 bisi kalmadi bugün yiicimmm:kk77:

hosgeldin canim geldigindeki kilonu şimdiki kilonunyaz ben halledeyim:KK200:
:KK200: Saol aşkıtosbigim selinloş:KK19: halletmis tesekkrederm soledgn icin:oha: bi zekasız benim sanıgım:KK70::KK70::ıslık:
Yapagimmm men askitommm ama sen üğren:süslü:
Yoh menene menimhini sen yap:ıslık: n.olacah sanhim:KK37::KK19: gardaş degilmiyik
Öyle dene balım yine de verirsin kilo merak etme :*
Gısganiyom seni birazda:KK4::KK36: supersin cünkünüm:KK8::tokat:
***ADAYLAR LİSTESİ***

EceZ EceZ ( 59.7/57.4 /2.3 /3.85%)yeni üye başlangic tarihi 6 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 52
Seksensekizli Seksensekizli ( 77.7/ 77.2/0.5 /0.64%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65
pinkibal pinkibal ( 61.8/ 60.6/1.2 /1.94%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56
gız ne zekalisin sen :KK19: afegim bundan kelli sen benim kilo tahipcin oldun :süslü: ewet oldun :kahve: harihasin:KK200::dua::dua::dua:

Bu ğün kü menüm yarım ekmek arasi domates sabah bu buda oglen de 3 ceyrek ekmeeenen suvan ahşamda bir ekmeen arasına ekmek dürdüm de yedim hepsi bu arhadaşlar:kahve::kahve:

Bu ğün kü menüm yarım ekmek arasi domates sabah bu buda oglen de 3 ceyrek ekmeeenen suvan ahşamda bir ekmeen arasına ekmek dürdüm de yedim hepsi bu arhadaşlar:kahve::kahve:
Kız bu nee..ekmeği ekmekle mi yedin :KK70:
Ben de sana dua edip duruyom 5 te5 diyetini anlattığın için..Allah senden razı olsun.

Menüm
Sahur: 2 dilim ekmek kadar pide ve 1 dilim kaşarla tost, 1 büyuk kase cacik, 1 parca karpuz
İftar: 1 kase yeşil mercimek çorbası(az erişteli), çeyrek dolma biber(bi kasik aldim) 2 kaşık bulgurlu patlican yemegi yogurtlu, salata cacik:kk77:
Ve 1 ince dilim bürek:KK53:
Bugün izin verdim kendime gece katmeri doyana kadar yicem zaten 54.1 kiloyum hedefim 53 bisi kalmadi bugün yiicimmm:kk77:
Afiyet ossundu tam kziicamtim ama sonra
Parte sustu..cunku selinin kuru oldugundan emindi..yutkundu..ve icine atti..

Ben yerim bağa viir :KK70:
Ac gozz:bicak:
:KK57: ay :sinirli::skandal::KK53::KK53:

Back
X