Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oofff yeniliyoruz kizlarr yaaaa :KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42::KK42:6
:dua: Supaneke amin :dua::dua::dua: dua edek
Meni irahatsiz itme anaminan sohbet ediyom:kahve:
:KK67: Gibertirigim gız seni
:eğlence:

Sus bakm:tokat:
:KK57:

tatmin oldunmu bacim he oldunmu:ukala: ossundu bende zayiflicam :sus:
Sen yapagsın bunu gorharim ben yişil g9slülerden:sus: yapagsin sen:super::dua: dualiyah gendimizi:dua::dua::dua:
:KK70: seni enişteme diyecemm :KK70: :KK70:
:stop:dur yapma:stop: yoosam dayah yegsin:KK67: apılam :KK67: sevegim men seni findik gibim otug ogda :tokat:

Ayy kıskanan çok sende kıskanma kız hem kilolarımız yakın. :KK50: Grupta kilo veriyorum diye sinir olan bile var ben ona inat daha da çok veriyorum :63::KK59::KK59:
ahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnn:KK70: takima fitne dusurmeyelim cnm olar mı:sopa:

Sporumu yazam:spor:
İsinma
75 squat ( 3 set 35-20-20)
20 tam mekik
30 ayakta arkaya tekme
20 lunge
20 ayak kanepede lunge:KK45:
15 iki bacak aşşaği yukari
25 köprü hareketi
25 karin hareketi
25 bel hareketi
Vee soguma hareketleri:spor:

ahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnn:KK70: takima fitne dusurmeyelim cnm olar mı:sopa:
Keptınımmm gelmiş:KK60: ve katılıyorum :mapus:

Back
X