- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.261
Baydiniz beni hahahahahahaahhaahNasil olur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baydiniz beni hahahahahahaahhaahNasil olur![]()
Gısganiyom seni birazdasupersin cünkünüm
![]()
oofff yeniliyoruz kizlarr yaaaa6
Meni irahatsiz itme anaminan sohbet ediyom![]()
Sen yapagsın bunu gorharim ben yişil g9slülerden
Sus bakm
tatmin oldunmu bacim he oldunmuossundu bende zayiflicam
![]()
seni enişteme diyecemm
![]()
![]()
Haa iyle miidur yapma
yoosam dayah yegsin
apılam
sevegim men seni findik gibim otug ogda
![]()
hahahah yirimmAyhh o da ben
![]()
Kizzzz hahahahaha deluu erih ye erihh siniri aliyy mac izlerken ben kuturdettimoofffff yenildiikkk yaaaa haayirr yaacok morelom bozuldu canim tatli istedi
![]()
hahahah yirimm
Yime tubis şeytana uymaoofffff yenildiikkk yaaaa haayirr yaacok morelom bozuldu canim tatli istedi
![]()
Kardeşlerimle spoğ gecesi yaptik
ahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnnAyy kıskanan çok sende kıskanma kız hem kilolarımız yakın.Grupta kilo veriyorum diye sinir olan bile var ben ona inat daha da çok veriyorum
![]()
Keptınımmm gelmişahahahhh kiz ecez ALLAH iylini verdin cnm bizim takimda olmaz oyle seyler biz her gr verene seviniriz canim..Merak etme kimse senin verdigin 3 kiloya takilmaz haset yapmaz takimda cogumuz 10-15-20 kilolar verdik cnm ahhh ahh sen yolun cok basinda cok kolayindasinnntakima fitne dusurmeyelim cnm olar mı
![]()
Ooooo bek gozel bek gozeeelKardeşlerimle spoğ gecesi yaptik![]()