- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #153.481
Hankisiini diyinGece gece naptiniz siz yaaaa.oku oku bitmiyoooo
Hiç yorum yazipta konuyu tekrar açmıym
Diyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hankisiini diyinGece gece naptiniz siz yaaaa.oku oku bitmiyoooo
Hiç yorum yazipta konuyu tekrar açmıym
Diyorum![]()
Coh iyiyim bacim .. biraz uykusuzumKizzzz yasil gözlü kizzzz eyimisen
Hic sorma gulmekten catladik vallayaa hayırda sanki şu değişik bi gezegenden gelme dilinizi anlamisiz gibi bide bu ingilizce meraki nedir yaa ramazan günü şu eziyeti etmeyin anlayana kadar göbeeemm çatliyoo yeminle @SekerPancari71 @Meggieeepinkibal
![]()
yada adini degistirelimmm 5in1 yapalim olağmı @ParteMoralll @SekerPancari71marlin18 @tubi_klc @sarraf @esmerm91 @Meggieee
pinkibal @Seksensekizli kimseyi unuttmmu aceppp
![]()
Bence de uyur. anasigilde zaten ooO gec yatti aksama kalkarrrrrr o
İyi. Sabahın köründe uyanıp bebiş bakiyom.tek gozumnen yazdıklarınızı okudum .Coh iyiyim bacim .. biraz uykusuzumkeske bende oglen uyuyabilseydim
sen nassan fit anne
Ver babasına sen git yattHerkeslereeee gunaydin uyanmanizi beklediydimşaha
yaptim bebikim uyumadi
![]()
Evettt. Ohhhhhhhh aksama kadaa yatarBence de uyur. anasigilde zaten oo
Yem yerr, hem uyur
![]()
İyi. Sabahın köründe uyanıp bebiş bakiyom.tek gozumnen yazdıklarınızı okudum .
Eyi sohbetlesmeleeee gonşulaaaben aaşama anca galharim heminizi öpüyrem gendinize yahşi bahın
![]()
Babasi mi kaldi giz adamin gahvaltinisini yapti gittiVer babasına sen git yatt![]()
ayy icsek miKayve mi içiyon kizzz .![]()
Giy yat kuzum sen.senin küçük bebiş var fırsat buldukça yat uyu.Rabbim kolaylik versin.hepimizin başından geçti bu günlerde zordur bilirikEyi sohbetlesmeleeee gonşulaaaben aaşama anca galharim heminizi öpüyrem gendinize yahşi bahın
![]()
Uykusuz kaldığınıza değmemiş boş şeyler bunlarEvettt. Ohhhhhhhh aksama kadaa yatar
bosver okuma degmezz zaten bazi konusmalar
![]()
Olabuluuu benim yerimede iccccBi gahve mi icsem![]()
Ne biliyim gii bugün hafta sonu ya ondan dedim evde sandimBabasi mi kaldi giz adamin gahvaltinisini yapti gitti
ayy icsek mi![]()
HeGiy yat kuzum sen.senin küçük bebiş var fırsat buldukça yat uyu.Rabbim kolaylik versin.hepimizin başından geçti bu günlerde zordur bilirik
Aynen cinim degmezde bi yerde cvp vermek zorunda kaldmm laklaklak saat uzadi :) amaaanUykusuz kaldığınıza değmemiş boş şeyler bunlar