Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

He:kahve: ay balam hec sorma :dua: uyusun diye dua ediyom coh huysuz deil Allahdan :KK50: :anne:
Benim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı valla

Benim kide yarım saat anca uyurdu kizzz. Sonra dışarda uyumaya alısti Yağ çamur kar demeden koydum arabasına 2 _3 saat dolaştırdim. O uyudu ben kilo verdim.işe yaradı valla
gurban olugummo_O benimkide disarda bek irahat ediyi hemn uyur Allaha sukur ewdede sikinmiz yok ama:KK76: ay bende 15.5 kilo verdim dogumdan sunra 3 ayimiz dolacah insallah iste o zamana kadar bi iki kilo daha versem benden mutlusu yoöh:halay:

Hic sorma gulmekten catladik valla:KK70::KK70: hizimizi alamadik bide yarim saat tilifinda gonusduh:uykucu: ay ben hala uyumadim bu arada:anne:
:KK200::dua: supaneke amin :dua: beni unutmamissin sevegim gıs senii:oha: zaten 5 te1 oldu menimki men gabil iderim :süslü::KK56:5 gunde big kilo hic yohdan iyidig ay:sus:
canimsinnn pinkimmmmmmm:eğlence:5in1 peş-in-van:bicak:

ayyy yarin oazar ya temizlik yapcim kizz makiem tuttumda kiz uyusun silicimm her yirii sabh balkonu yikadm çamasr astimmm..kahvaltisini etsin deye bekliimmm yimirtali ehmehhhh yii tiyzesii ama yimiyiiiiii.imzalaaa:mapus:
Kzi imzala diyince kopuyom hahahahaha ne fenasin :D

Benim kizimda yiii suan bende onu behliom temizlik yapicam :) abiyett ossundu gizlarimiza:KK200:

gurban olugummo_O benimkide disarda bek irahat ediyi hemn uyur Allaha sukur ewdede sikinmiz yok ama:KK76: ay bende 15.5 kilo verdim dogumdan sunra 3 ayimiz dolacah insallah iste o zamana kadar bi iki kilo daha versem benden mutlusu yoöh:halay:
vallaha bende avm de buyuttum sayilir cikip gidiodum magazalara baka baka zayiflayam onu geycem bunu geycem der gizimlan dertlesir uyuturdummm en cohh ipekyolu seviiii zatada hemen uyanirrrr hic sevmiii orayiii:duduk:

Back
X