Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy bnmkide eli memede isi gucu o :KK70: uyumuyoda sabahtan beri ayakta bu nasl bir cocuk ben anlamadm :KK70: coh enerjuk tipkisi ben:spor:
Ayy benim kiz erken kalkti ben uyudum tabikisi:deli: ben kalktim onun uyukusu geldi hemen uyutiyim didim:anne:acik ağladi teyzemle oynucam diye ama uyhudan gaçiş yoh:uykucu: uykusu bi kaçarsa aksama kadar huysuz oluyo uykusu oldugundan:mapus:

giizz tohatlı migiiiiiii sende ayrı bi ışık görmüştüm zaaten demekki birbirimize cohh benzedigimizden mutevellitt:KK53::KK53::KK53: M e g g M e g g hem ben seni burdaki herkesden çok seviyom sen pro üye şeysindensin ya:KK70:
Ahahahaha tabiki graliyet ailesindenim ben çünküm ay em piremsesss :KK53::KK53:

Miigii kiz saray helvasini begandin miiydi sen anamlar istedi gizim uyusun onalara da yapicim men:KK45:
Un kurabiyesinin şekilsiz hali gibim :KK53:
Tadını sevdik çaysız zor yeniyi :kahve:
Dün kalan parçaları tabağa koyarken tuzla buz oldu :olamaz:
Küçükken bi heves un kurabiyesi yapmıştım fırında pişerken aynen böyle dağılmıştı dökmüştük bileydim sıkıştırıp yirdim :KK70::KK70:
İyi sıkıştıramadım galiba ondan dağıldı :skandal:

Benim geceden bozuldu burda yaşayacaksan buranın şartlarına uyacahsın dediler it ize pensıllll :ukala:
Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim :D ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know :ukala:sacmaladm andrstenmi(burda koptm)

Hahahah dogriii bende anama yazariken bile yohsa mohsa yazip siliyom durum vahim :KK70: ama sihirlenirsem normal konusabilrem pilissss.. itis e fat i dont know :ukala:sacmaladm andrstenmi(burda koptm)
Selin sinirlenince inkiliççe konuşiyi çoh havalı:cool:
Neyse övmiyim :KK53:

Back
X