Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben yarın başlamayı düşünüyorum . lapayla once ödem atarım arkasınsan da 5 te 1 yapıyım diyorum
Su piric lapasi dietini bi yazin gi ecikde onu yapiyim:KK50:
kizz yarin benim herif evdeee adam şimdiden yarin yapacağı mangalin hayalini kuruyooo o yesin ben bakimmiii:KK33::KK33::KK33::KK33:
:oha:
Uyandın mı kizzz uykucu güzel:uykucu::uykucu:. Dediğini yaptın valla akşama kadar uyudun :anne:
:silah::uykucu: ölü gibim uyumusum valla :KK60:

Niye gız ehmeh yidim cikilata yidim.daha nossun

Ben bir gün izin ver derken normal ye dimeh istemiştim:KK70:
yaziyom ne yidigmi:kk77: menemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu:duduk: sunra ihi dene cikilataa:duduk: bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu:duduk: ecikde pidenin kenarindan goparttim:duduk: iste bu gun bunlagi yedim :eğlence: ewet yedim onlagı:skandal::kahve: gahpe iciyom simdikde

yaziyom ne yidigmi:kk77: menemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu:duduk: sunra ihi dene cikilataa:duduk: bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu:duduk: ecikde pidenin kenarindan goparttim:duduk: iste bu gun bunlagi yedim :eğlence: ewet yedim onlagı:skandal::kahve: gahpe iciyom simdikde
Deycek söz bulamiyomm:KK57::KK57::KK57:

Menüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim:dua:) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim:deli:

Back
X