Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: tubisss:KK70: :KK70: gülmehten öldüm :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: Tek takildiğim konu şu oldu :kahve:kim ki o gısganç guru:kahve: ahlima bi gonşu geliyi ama :oha:marlis mi hii:skandal:
ayy bu gişi hem gisganc hem.guru hem gendini bilmezz mutevaazii :KK70::KK70::KK70:
Az mi yoh artih :KK70: :KK70: :oha: kendi menünü masumlaştirmaya çalisma tubis yaz cabuh:tokat:
selosss yapma bunu canımı iste menumu isteme bendenn ama şunu bil ve icin rahat etsin bannaağim gadan bile ehmehh yimediimmm:KK9::KK9::KK9::KK71::KK71::KK71:

Evet hepsi onun suçu. Biz bişey yapmadık :ıslık::ıslık::ıslık:
:kahve: Hee aynen iyle o dedi yin gari didi:ıslık:
Menüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim:dua:) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim:deli:

İhi tam çikilata mi:tokat: cipis mi:tokat:pide kenari mi:tokat:afiyet ossundu:kahve:
:tokat: Seni gibertecem
Sen demişsin pinki nin suçu yokkkk:ukala:
:ukala: Hee gunahsızım men
Anamla konuşuyon şuan :KK70:
:süslü: hee simdikde seniynen gonusacam:sopa: dayah zamani darling :sinirli:

Kizlar bugün kendime izin verdim.baştan soyliyim de .bu menü ne böyle demeyin
KahvaltıM, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık, turp , sucuk (3 er dilim )3 dilim ekmek birisine nutella sürdüm :oha::oha::oha::oha::oha::oha:
Ara, bir avuç badem ceviz, iki kare bitter
Aksam, bir kase çorba, salata, zeytinyağlı bakla
Ara bir meyveli yogurt
Spor, 2 saat yürüdum
Okadarda coh deeel bacim hahahahaha
Kız biz normal yiyemiyohhhh. Kendi adıma konusuyom haaa yanlış anlama olmasın. Ben vur deyince öldür anliyom da
Bende oyleym yaa hep ya hiccccEn Büyük KK
yaziyom ne yidigmi:kk77: menemen yaptm gendime big yimirtayinan ceyrek ekmenen yidim onnu:duduk: sunra ihi dene cikilataa:duduk: bi buyuk boy cipsin yarisimdan cogu:duduk: ecikde pidenin kenarindan goparttim:duduk: iste bu gun bunlagi yedim :eğlence: ewet yedim onlagı:skandal::kahve: gahpe iciyom simdikde
Allah seni kahretmesin kiz bu neeeeeeeee dogru duzgn bsy yapip yieydin bu nedir ya cipis mipiss tuuuuuuh:kusmuk:
Menüm:
Sahur: Biraz sade katmer biraz haşhaşlı katme(biraz dedigime bahmayin diha basa yidim:dua:) 1 haslanmis yumurta, acik çokokrem, peynir zeytin salatalık domates sekersiz çay
İftar: Yarim kase un çorbasi, 6 7 sarma salata cacik, 1 dene tulumba datlisi
Saray helvasi yicem daha yimedim:deli:
Ne diyemki sana ben:ruh:
bu grupta beni giskanan ćekemeyen etiket yaptığım halde beni etiketlemeyen coohh giskancc bi insann vaarr benn bu şartlar altında bu grupta daha fazla galamamm yapamam bunu bu kişi gendini biliyor hem guru hem gıskanç bi bağğyann gidip gendime topik açacammm:lülülü::lülülü::lülülü: topigimin adidaa eli gadar ehhmekk yiyenler:KK70::KK70::KK70::KK70:
Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hree:mapus: imzalaaa sekerrrrrr:KK53:
Ayy kim kine bah iyce şüpelendim:oha: buldum moon:halay:ivit ivit o:halay:
:silah: suphelerdeym
Aaaaa hiç üstüme alınmıyom.hem guru hem gozel diyo kissss. O ben olamam imkansız
kendine hahsuzlik etme bacim:lülülü:

Okadarda coh deeel bacim hahahahaha

Bende oyleym yaa hep ya hiccccEn Büyük KK

Allah seni kahretmesin kiz bu neeeeeeeee dogru duzgn bsy yapip yieydin bu nedir ya cipis mipiss tuuuuuuh:kusmuk:

Ne diyemki sana ben:ruh:

Hahahahahahah kiz o benmiuim ama ben guru deelom ama coh gozelim.. kiz sen yeni geldin ben seni dislamadimmi hree:mapus: imzalaaa sekerrrrrr:KK53:

:silah: suphelerdeym
kendine hahsuzlik etme bacim:lülülü:
hahahaha dislamazz oluğmusuunnn neleeeğ yaptın bana neleeeğğ hem içime attimm ekmeeen arasına goydum yidiim niidem bu kadar şiskoyum saniyonn kötü kiz partişs all sama imzaa :mapus::mapus::mapus::mapus::mapus::mapus:

Back
X