- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.121
marlisşş
marlin18

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nerdesiniz kız sennmarlisşşmarlin18
bebegim pazar günü benim herif evde gezme günü piknik gunu market gunu mangal gunu hersey pazat günü bizimm o yuzden giremedimmNerdesiniz kız senn
Aralarda bol yeşil çay içtim. Sabah 54.9 kiloydum.şimdi 56.1.pirincler kilomu aldırdi yoksaa,
![]()
Heee kız kalmamış. İki üç tane küçücuk bişey varevde pattis mi kalmamış bebegim sebzeynen mi basliyon
Heee kız kalmamış. İki üç tane küçücuk bişey var[/Qonlar
onlari sabah yee öğlene almaya gidersin
Kadayıf olmaza super mis kizz.ama yine de iyi önceki menulerine görebugünki menumu paylasmak isterim sabah kızlara yaptığım patates kizartmasindan 2 tane agzima atmak dışında bisey yemedim ikindine doğru 1 tabak semizotu çorbası ictim bol limonlu aksam da mangalda 2 kanat 1 sis ciger 1 sis dalak biraz da balik yedim ekmek sıfırin altinda eksi birr yani bi lokma bile almadim küçücük bi kase cekirdek ve 1 dilimcik kadayiff
ebeettttt kesinlik le başlıyorum kararliyim azimliyim motivem de tamm 5 guncuk sonuçta yaparim ben iradesiz degilimm yapicamm yapmaliyim 7 yi gorecemmmSen de basliyon dimi yarın tubiş
Öylemi diyosun kizz. Bilmiyom ki sonra cikabilirmiyim.bakalım artık duruma göremarlis onlaeu
Niye iradesiz olasın ki canım. O kadar kilo vermişsinebeettttt kesinlik le başlıyorum kararliyim azimliyim motivem de tamm 5 guncuk sonuçta yaparim ben iradesiz degilimm yapicamm yapmaliyim 7 yi gorecemmm![]()
İyyum tubiss oturuyom sen nassingeldim tatliskoomm napiyonn
Ahh o gadayif olmayaydi eyiydiibugünki menumu paylasmak isterim sabah kızlara yaptığım patates kizartmasindan 2 tane agzima atmak dışında bisey yemedim ikindine doğru 1 tabak semizotu çorbası ictim bol limonlu aksam da mangalda 2 kanat 1 sis ciger 1 sis dalak biraz da balik yedim ekmek sıfırin altinda eksi birr yani bi lokma bile almadim küçücük bi kase cekirdek ve 1 dilimcik kadayiff
iyiyim bende tatlimm kocisle sohbet ediyoduk simdi gitti uyumayaaİyyum tubiss oturuyom sen nassin![]()
misafie varidi herkes yedi tubisin cani cektiiAhh o gadayif olmayaydi eyiydiiafiyet ola tubisko
![]()