- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.141
Sen uyumuyon mu daha giziyiyim bende tatlimm kocisle sohbet ediyoduk simdi gitti uyumayaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen uyumuyon mu daha giziyiyim bende tatlimm kocisle sohbet ediyoduk simdi gitti uyumayaa
Son datliydi bu pazartesinden itibaren yohmisafie varidi herkes yedi tubisin cani cektii
kahve ve tatli bulasiklari duruyor hâlâ makinayi boşaltıp onlari yerlestirmem lazimmSen uyumuyon mu daha giz![]()
Son datliydi bupazartesinden itibaren yoh
imzalaa tubiss
![]()
canim kusura bakma tatlim yeni bakabildim hayr canm haslamiyorum sadece azcik islatiyorum sicak suyla 10 dk falan bekletiyorum sicak suda..Moonlii canım geçende karabuğdayla dolma yapmıştın ya..içini önce haşlıyomusun yoksa çiğden mi oluyor..
selam kaptanişkooocanim kusura bakma tatlim yeni bakabildim hayr canm haslamiyorum sadece azcik islatiyorum sicak suyla 10 dk falan bekletiyorum sicak suda..
Söyle bacummiggiiiiiM e g g
neydiyon gıiıiSöyle bacum![]()
Sıcaktan bayılıom sen nidiyonneydiyon gıiıi
Teşekkür ederim canım..haftaya denemek istiyorum..canim kusura bakma tatlim yeni bakabildim hayr canm haslamiyorum sadece azcik islatiyorum sicak suyla 10 dk falan bekletiyorum sicak suda..
benim teras buuzzz gibi esiyorr cok şükür aksama kadar yakti rabbim smdi serinligini verdi.. ayyy sus megiiii soğukmuu batmiıi hic biri yokkk ben yarin 5 de 5 yapacammSıcaktan bayılıom sen nidiyon
Şöyle soğuk bi bat olsa da yisek şişsek![]()
İyi ki ekmek yemedin habugünki menumu paylasmak isterim sabah kızlara yaptığım patates kizartmasindan 2 tane agzima atmak dışında bisey yemedim ikindine doğru 1 tabak semizotu çorbası ictim bol limonlu aksam da mangalda 2 kanat 1 sis ciger 1 sis dalak biraz da balik yedim ekmek sıfırin altinda eksi birr yani bi lokma bile almadim küçücük bi kase cekirdek ve 1 dilimcik kadayiff
Temem temem sustumbenim teras buuzzz gibi esiyorr cok şükür aksama kadar yakti rabbim smdi serinligini verdi.. ayyy sus megiiii soğukmuu batmiıi hic biri yokkk ben yarin 5 de 5 yapacamm![]()