Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

c.tesi misafirlerim varrrr kv.leri alicam ayy ne yaosma ya siyle dusunuorum miniyiii
hunkar begendi
pirinc pilavi
domates corbasi
firinda patitisli tavuk
z.yagli taze fasulye
salata:KK51:
Ohh daha ni ossun bide sütlü bi tatli yap firin sütlac harika olur misila:oha:ben cok guzel yapagim:halay::KK70:ay utaniyom kendimi överkene:KK70:

Kiz ilk boyle çok başlamiyorum az az artiriyorum bi de şu hareketi yapiyim bide bu hareketi yapiyim derken 40 45 dklik egzersiz yapmis oluyorum:spor: sende guzel yürüyüsss yapiyosun canimm:KK19:
Ramazandan sonra başlıycam canım özellikle kızım için istiyorum..evde leslie, zumba da yapabilirim ama oruçlu olmuyor..gece hic yapamam alt komşum kapıya dadanır..

Ramazandan sonra başlıycam canım özellikle kızım için istiyorum..evde leslie, zumba da yapabilirim ama oruçlu olmuyor..gece hic yapamam alt komşum kapıya dadanır..
Evet canim ana kiz yaparsiniz ne guzel olur bende evdeyken sessiz hareketler yapiyorum gece gece gonsular rahatsiz ulmasin:deli:

Ayy iyi yetiştirmişsin..ben oturup ağlardım heralde..
valla bugunde hep disarfaydk esim okadar stressliydiki anlatamam bide eve gelince o yorgunlukla kizla ugrasmk zorunda kaldi iyce dellendi namazini bike kilamadn uyuya kaldi cohhh korktum bende ama elhamdülillah yetistirdim bide kagamdaydi neler yaocm corba haric ayy hepsi posti cokk sukur bnm firinmda hizli pisiriyiii cok avantaj oluyu bana 25 dk kanat patitis hazirdi suku koftede tam 30 dk pisti corba 10 dklik is salatayida minik minik dogradim heeeeee:dondurma: ama çay demliyemedimmm:işsiz:

bende sahur hazorlicam valla eltim baa bambuuu su dönen piynir tabahindan almis onun hevesine sahur hazir etcemmm piynirleri lavaşlari cevizi bademi kuru meyveleri ona servis etcm simit çay ohh misssssss:dondurma:

Canım sakın izne ayrılma..ben gittim geri geldiğimde 6 kilo fazlam vardı..burası bi şekilde frenliyo..ramazanda düzen değiştiği için olabilir canım..

Bencede izne ayrılma esmerm91 esmerm91 ..kilo alıp dönersin sonra.
Kizlar bende illa izine ayrilaym demiyorm da hani pek ugrayamiyorum ya buraya mooncuma skinti oluyorsa paylasimim az diye o yüzden ben izine ayrilaym dedm skinti olmuyorsa buraya benim icin problem yok ayni sekil devam ediyorm elhamdülillah

Hihhh:işsiz:asil menene :63:çoh da umrum:63:
Ask olsunduu:eğlence:
@ParteMoralll ben osluyomm giz ahhlımmm hep burdaaaaaa
Bende bendeeeee:KK200:
bende sahur hazorlicam valla eltim baa bambuuu su dönen piynir tabahindan almis onun hevesine sahur hazir etcemmm piynirleri lavaşlari cevizi bademi kuru meyveleri ona servis etcm simit çay ohh misssssss:dondurma:
Bolumlu olandanmi :bicak:bende vaki brnde vaki ohh :KK76:gule gule kullan baby:hamarat:
basim tuttu gizlaaaa
sen bana nasil cvp vermezsn heeee:KK11:

Kizlar bende illa izine ayrilaym demiyorm da hani pek ugrayamiyorum ya buraya mooncuma skinti oluyorsa paylasimim az diye o yüzden ben izine ayrilaym dedm skinti olmuyorsa buraya benim icin problem yok ayni sekil devam ediyorm elhamdülillah
Gizz nerele kayboldun seeeeen hee:sinirli:

Ayy ni güzel keske baga da alaydi:dua::KK53:

Back
X