- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.781
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben koca kase salata yedim..kızım gece uyumadı sebze yapamadım ama doyana kadar salata yedim..Sarraf cim sen ne yedin bugün sebze
Blmiorm cnm vallaAhşama ni yapiyon partişkiymali pattis dolmasi mi yapsam kii düşünüyom ben hala
![]()
İyi gidiyo canım..ikinci hafta baya alıştım..
Ayy ben hic etkilenmiyorum yaa..kilom fazla ondan mı yoksa oruçlu olduğumdan mı anlamadım..aman sağlığına dikkat et canım..sarraf ne yedin kizzz bugün. Sen deneyimlisin anlat biraz.valla bana çok zor geçiyor. Çok kötü midem ağrıyor şuan. Bitsin şu 5 gün bi daha adını anmam bu diyetin
![]()
Bende orucum ama bilmiyorum çok halsiz kaldım ve mide ağrısı çok varAyy ben hic etkilenmiyorum yaa..kilom fazla ondan mı yoksa oruçlu olduğumdan mı anlamadım..aman sağlığına dikkat et canım..
52 kilo olmah istiyirsen sinir bozucuukiz son 2 3 kilo insani daha çok sinir ediyi
![]()
Bende orucum ama bilmiyorum çok halsiz kaldım ve mide ağrısı çok var
benim kilom da fazla ama oruc olsam daha mi iyi olurdu ki simdi surekli canim biseuler istiyorAyy ben hic etkilenmiyorum yaa..kilom fazla ondan mı yoksa oruçlu olduğumdan mı anlamadım..aman sağlığına dikkat et canım..
marlin18 hemen bırak ve iftarda doğru düzgün beslen canimm sen zayifsin bunyen kaldirmayacak bak sonra uzun süre mide ağrısı çekersin
ne giizzzzz ne guluyon ölsünmü gadınn
Partişs ne gülüyonnn küstüm sanaaa.
ne giizzzzz ne guluyon ölsünmü gadınn![]()
Mantar dann corba gibi bişey yapmayı düşünüyorum akşama içine sarımsak falan atarim yanına da bol salata .akşam olsun da duruma göre bakarım artik .yarın et günü daha iyi olur diye düşünüyorummarliisss duydunmu canim beni aksam guzel bi çorba ic guzel bi sebze yemegi yap yemarlin18
Kötü olduysan devam etme canim herkesde farkli etki ediyor bu diyet valla ben yaptigimda da aşırı baş agrisi olmustu 3 gün yapip biraktim ve çok mutsuz olmustum hic keyfim olmuyodutubiş im bi sen düşünüyon beni balım. Sağol
Dün sebze günü nü hayal ediyodum.bugün de et günü nu. Yarın daha iyi geçer diye ümit ediyorum kız tubiş.
Hiccc ölüyüm mu kız parte.ne giizzzzz ne guluyon ölsünmü gadınn![]()
ay kiyamam ben saanaa sen oyle diyince ben daha kötü oldumm zayifsin zaten bukadar eziyet etme kendinetubiş im bi sen düşünüyon beni balım. Sağol
Dün sebze günü nü hayal ediyodum.bugün de et günü nu. Yarın daha iyi geçer diye ümit ediyorum kız tubiş.
Ayyy bende aynıyım. Valla diyetim boyunca hiç bu kadar zorlandığımi hatırlamıyorum. Oruç olmaminda etkisi olabilir belki.susuzluk falanKötü olduysan devam etme canim herkesde farkli etki ediyor bu diyet valla ben yaptigimda da aşırı baş agrisi olmustu 3 gün yapip biraktim ve çok mutsuz olmustum hic keyfim olmuyodu![]()