Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sarraf sarraf ne yedin kizzz bugün. Sen deneyimlisin anlat biraz.valla bana çok zor geçiyor. Çok kötü midem ağrıyor şuan. Bitsin şu 5 gün bi daha adını anmam bu diyetin:silah:
:silah::oha::oha:
Ayy ben hic etkilenmiyorum yaa..kilom fazla ondan mı yoksa oruçlu olduğumdan mı anlamadım..aman sağlığına dikkat et canım..

marliisss duydunmu canim beni aksam guzel bi çorba ic guzel bi sebze yemegi yap ye marlin18 marlin18
Mantar dann corba gibi bişey yapmayı düşünüyorum akşama içine sarımsak falan atarim yanına da bol salata .akşam olsun da duruma göre bakarım artik .yarın et günü daha iyi olur diye düşünüyorum

:KK200::KK200::KK200::KK200: tubiş im bi sen düşünüyon beni balım. Sağol
Dün sebze günü nü hayal ediyodum.bugün de et günü nu. Yarın daha iyi geçer diye ümit ediyorum kız tubiş.
Kötü olduysan devam etme canim herkesde farkli etki ediyor bu diyet valla ben yaptigimda da aşırı baş agrisi olmustu 3 gün yapip biraktim ve çok mutsuz olmustum hic keyfim olmuyodu:dua:

:KK200::KK200::KK200::KK200: tubiş im bi sen düşünüyon beni balım. Sağol
Dün sebze günü nü hayal ediyodum.bugün de et günü nu. Yarın daha iyi geçer diye ümit ediyorum kız tubiş.
ay kiyamam ben saanaa sen oyle diyince ben daha kötü oldumm zayifsin zaten bukadar eziyet etme kendine

Kötü olduysan devam etme canim herkesde farkli etki ediyor bu diyet valla ben yaptigimda da aşırı baş agrisi olmustu 3 gün yapip biraktim ve çok mutsuz olmustum hic keyfim olmuyodu:dua:
Ayyy bende aynıyım. Valla diyetim boyunca hiç bu kadar zorlandığımi hatırlamıyorum. Oruç olmaminda etkisi olabilir belki.susuzluk falan

Back
X