- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #154.941
Ayy kizlar Allah affetsin bugün felaket aciktim 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gonşu Tarif verebilirmisiniz kız bizde yapahhhhAyy kizlar eşim revani istedi yaptimmçok canim istiyi
yicem küçük bi dilim
![]()
Kız hiç sorma Tubis. Yatiyom öyle boylu boyunca.elim ayağım titriyor. Soğuk terler bosaliyo. Bayiliyom sandim.Eşimde oruçtan boyle oldu sanıyo.yazık sen yarın dinlen tutma diyo bana.bilse diyet yaptığımı delirdin mi der kızar bana.yok anam neyime benim diyet. Eski duzenime döcem ben .az yiyedim kız tubişyap marliş yao iç sicacik için isinsin bagarsaklarin sevinsin :))((marlin18
Sen mi ben mi.iftar olsun önüme gelini yicemAyy kizlar Allah affetsin bugün felaket aciktim![]()
Bende yicem yaa ramazanda kilomu koruyum ramazandan sonra veririmSen mi ben mi.iftar olsun önüme gelini yicem![]()
Dur gonşu bu tarifi ilk defa yaptim tadina bahiyim güzel oluysa saga da atiyimGonşu Tarif verebilirmisiniz kız bizde yapahhhh
Bende öyle yapcam kız. 2 kilo icin Kendime daha fazla eziyet etmeyecemBende yicem yaa ramazanda kilomu koruyum ramazandan sonra veririmaçimm
![]()
Sagol balım. İyi dir kız. Sen yaparsın da iyi olmami.benim vardı tarif de kaybettim. Çok severim revaniyi. Bi tabak yolla kız gonşu hakkıDur gonşu bu tarifi ilk defa yaptim tadina bahiyim güzel oluysa saga da atiyim![]()
Çok canim çekiyo kiz ekmek tatli falan az az barim yiyekBende öyle yapcam kız. 2 kilo icin Kendime daha fazla eziyet etmeyecem
Ayy canim benim yollamam mii çoluk çocuk gelin de yiyekkSagol balım. İyi dir kız. Sen yaparsın da iyi olmami.benim vardı tarif de kaybettim. Çok severim revaniyi. Bi tabak yolla kız gonşu hakkı![]()
Valla 2 gündür tatlılar gözümün önünde döndü. Ekmek desen öyle. Bebişin ekmeginde bile gözüm kaldıÇok canim çekiyo kiz ekmek tatli falan az az barim yiyek![]()
Akşam a kadar aç susuz durup ta akşam istediğini yiyememek ne kötüymüş beeeAyy canim benim yollamam mii çoluk çocuk gelin de yiyekkdur veriyim tarifi o zaman gonsu kizim tatti ve bayildi
![]()
Afiyet olsun benim daha 2 saatten fazla varBizim iftara dklar kaldi ben kacar gonsu![]()
ayy yazik sana canim yaa aynen valla en iyi yol bildigimiz yoll ye guzelce canin yerine gelsinnKız hiç sorma Tubis. Yatiyom öyle boylu boyunca.elim ayağım titriyor. Soğuk terler bosaliyo. Bayiliyom sandim.Eşimde oruçtan boyle oldu sanıyo.yazık sen yarın dinlen tutma diyo bana.bilse diyet yaptığımı delirdin mi der kızar bana.yok anam neyime benim diyet. Eski duzenime döcem ben .az yiyedim kız tubiştubi_klc şu mübarek günlerde kendimize eziyet etmeyelim yaaa
ayy yazik sana canim yaa aynen valla en iyi yol bildigimiz yoll ye guzelce canin yerine gelsinnKız hiç sorma Tubis. Yatiyom öyle boylu boyunca.elim ayağım titriyor. Soğuk terler bosaliyo. Bayiliyom sandim.Eşimde oruçtan boyle oldu sanıyo.yazık sen yarın dinlen tutma diyo bana.bilse diyet yaptığımı delirdin mi der kızar bana.yok anam neyime benim diyet. Eski duzenime döcem ben .az yiyedim kız tubiştubi_klc şu mübarek günlerde kendimize eziyet etmeyelim yaaa
Bende yicem yaa ramazanda kilomu koruyum ramazandan sonra veririmaçimm
[/QUOTE
valla bnce 1 kasik z.yagindan hicbisey olmaz nolck hemen kilomu olcak hic olmaz barsaklarda yımışar azcikin fazla yag zararli hic bisey olmaz bncee![]()
tubi_klc