- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.301
ardahanli degilmiydi kiz odaaKız çorba nin içindeki sebze den ne olur.ben sebze sevdiğimden herkesi kendim gibi düşünüyorum. BENİM eşim de sevmez sebze ama eti ver hergün yer
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ardahanli degilmiydi kiz odaaKız çorba nin içindeki sebze den ne olur.ben sebze sevdiğimden herkesi kendim gibi düşünüyorum. BENİM eşim de sevmez sebze ama eti ver hergün yer
Hahahahhshahahsh@ParteMoralll foto mu addiydin giiiii ben neye gormedim asansorde yakalarammmmmmmmmmmm![]()
Uyumuşum ayolllEvettt sagolsnlar cok seviyala beni
Oooww
Bencede yeter bee uyu uyu bende aksam gelnce hic durmucam uyucam.dinlencdm yarin temizlijkk yaparm evdeymm cumartesi gene iftardaym birgun ara veriormhahahah nyse bi hafta kaldi bitiyy ramazan
olmaz sen atiyonmuuu ama dun buraya attigimi atablrm![]()
Uyuyarak tutma kaljk cabukAcik daha uyyim durr![]()
BalımmEsmoşumm gelmissss![]()
Iyi canm nolsun oruc kosturmacasi isteIyiyim canim sen nasilsin. Özledik seni
Ayy bi iki saat anca uyudum giz kizim uyutmuyo kiOrucu
Uyuyarak tutma kaljk cabuk
Yok kiz öyle olmuyo malesefSekerPancarii canm yarin bikdirim yaprkn benim +cikacagim kesin napicikk regl dolayisiyla +mi yazsakkkkkk
![]()
Ayy kiz disardayken kiraz sapi alsaydin kaynatip icerdin ödemin falan inerdi yarina birassssskizlar bizde parka ciktik yuruyus yaptik acik kizimlann ayy elim ayagim davul gibim şiştiiii hayatmda ilkkezen boyle oldum ne ödemm bu yaaaaa![]()
Afiyet ossun miigiiiSelam kızlar
Bugün öğlen uyandım kahvaltı yapmadım sıcak zaten
3 kuru incir yedim 1 saat sonra sütlü kahve içtim saat 14te.
Biraz önce de bi kase ince bulgurlu çorba, 1 kase madımak çorbası içtim
Bol su
Bu kadar![]()
Saol canım :)Afiyet ossun miigiiitartildin mi hic kizzz
![]()
Senin kilo baya takildi migiis insallah inmeye baslar biran önceSaol canım :)
He tartıldım da inmiom hic ya delircem.
Ama dünden önce oruçlu olduğum gün iftardan önce 62,800 çıktım 3 kere tartıldım yanlıştır diye ama bugün yine yükseklerdeyim bakalım yarın kaç çıkcam![]()
Ay hadi inşallah balımSenin kilo baya takildi migiis insallah inmeye baslar biran öncebende 400 gr artidayim
1 kilo artidaydim da
600gr verdim de
400 ü de bugün gideğse
süpegg olacah
![]()