Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evettt sagolsnlar cok seviyala beni :KK70:

Oooww

Bencede yeter bee uyu uyu bende aksam gelnce hic durmucam uyucam.dinlencdm yarin temizlijkk yaparm evdeymm cumartesi gene iftardaym birgun ara veriorm :KK70: hahahah nyse bi hafta kaldi bitiyy ramazan :KK61:
olmaz sen atiyonmuuu ama dun buraya attigimi atablrm:ukala:
Uyumuşum ayolll:uykucu:

kizlar bizde parka ciktik yuruyus yaptik acik kizimlann ayy elim ayagim davul gibim şiştiiii hayatmda ilkkezen boyle oldum ne ödemm bu yaaaaa:bicak:

uyhummmm geldiii
aksamaa firinda tavıkk pirzola patitis puresi yapicimmm taze fasilyemde varrrr off cohh uyhummm varrr yimagim olsa uyurdum himennn kocim gelene kadarrr:uykucu:

Selam kızlar :KK3:
Bugün öğlen uyandım kahvaltı yapmadım sıcak zaten
3 kuru incir yedim 1 saat sonra sütlü kahve içtim saat 14te.
Biraz önce de bi kase ince bulgurlu çorba, 1 kase madımak çorbası içtim
Bol su
Bu kadar Hoppa

kizlar bizde parka ciktik yuruyus yaptik acik kizimlann ayy elim ayagim davul gibim şiştiiii hayatmda ilkkezen boyle oldum ne ödemm bu yaaaaa:bicak:
Ayy kiz disardayken kiraz sapi alsaydin kaynatip icerdin ödemin falan inerdi yarina birasssss

Selam kızlar :KK3:
Bugün öğlen uyandım kahvaltı yapmadım sıcak zaten
3 kuru incir yedim 1 saat sonra sütlü kahve içtim saat 14te.
Biraz önce de bi kase ince bulgurlu çorba, 1 kase madımak çorbası içtim
Bol su
Bu kadar Hoppa
Afiyet ossun miigiii:KK72: tartildin mi hic kizzz:KK33:

Afiyet ossun miigiii:KK72: tartildin mi hic kizzz:KK33:
Saol canım :)
He tartıldım da inmiom hic ya delircem.
Ama dünden önce oruçlu olduğum gün iftardan önce 62,800 çıktım 3 kere tartıldım yanlıştır diye ama bugün yine yükseklerdeyim bakalım yarın kaç çıkcam :işsiz:

Saol canım :)
He tartıldım da inmiom hic ya delircem.
Ama dünden önce oruçlu olduğum gün iftardan önce 62,800 çıktım 3 kere tartıldım yanlıştır diye ama bugün yine yükseklerdeyim bakalım yarın kaç çıkcam :işsiz:
Senin kilo baya takildi migiis insallah inmeye baslar biran önce :dua: bende 400 gr artidayim:sus: 1 kilo artidaydim da:sus:600gr verdim de:sus: 400 ü de bugün gideğse:sus:süpegg olacah:sus:

Back
X