Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ayyyy @ParteMoralll ayni bizimki oda telefonu alinca gozumn icine bakio aaall dio bana verio hayirdan anlio ama dinlemio sıpaaa:KK30:
Hahahahahaha olsun oda bisey biliyo yanlis yaptigini :D hele cekmecede hyr diyince kapiyo ya bidaha acio kapio bende alkisliom :D kapiyo acio kendni alkisliyo :D hahahah

@ParteMoralll senin kız kaç aylık canım. Benimki 18 nisanda doğdu. 14 aylıktan fazla hala yürümüyor. Emekliyo daha ama heryeri karıştırıyor. Mutfak dolabının asagilarini, elbise dolaplarıni ve hatta çöpü bile.iki dakika yanlız bırakamıyor valla yaaa:mad::mad:çok yoruyor beni
canim bizimkide 1 yadini doldurdu emeklio tutunarakta firtina gibi gidio ama yurumuo 1-2 adim atip yere atio kendini dr.16. aya kadr yolu var dediii

canim bizimkide 1 yadini doldurdu emeklio tutunarakta firtina gibi gidio ama yurumuo 1-2 adim atip yere atio kendini dr.16. aya kadr yolu var dediii
Yakinda yurur cnmm benimkiz adima yasinda basladi soylemistm adim seklnde devam etti sonra atimlari artti sonra duvardan destk aliodu smdi gidiiiiii seninkide bi iki haftaya yurur bak gor bi anda diceksn anaaam gidioooo

Elinden tutunca yürüyor benimki. Kendisi de bir yere tutunmadan birkaç adım atıyor. Ama çok tembel uğraşmak istemiyo.yataktan falan iniyor kendisi heryer en gidiyo emekleyerek. Benim ki biraz yaramaz ama çok sinirli. Birşeye kizdimi ortalığı dağıtıyor elinde ne varsa fırlatıyor

evett o benimmm gızzzz cohh tatlikimmmm:KK69: ayyy kizu kreşemi vericksin iyi edersin cnm paylaşmayi ogrenir sanada iyi olurr inşALLAH cok eglenirr hadi bakalimnnn:KK68:
İnsallah sorunsuz gider kizz :dua: Biraz aklim kuzumda kalir ama ona cok iyi gelecek dedigin gibi paylasmayi ogrenir biraz benim kiz hep benim dedigim olsun en güzel benim hersey benim olsun herkes sadece beni sevsin havalarinda:deli::oha:

Back
X