- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #155.921
ayyyy @ParteMoralll ayni bizimki oda telefonu alinca gozumn icine bakio aaall dio bana verio hayirdan anlio ama dinlemio sıpaaaYerimm ben o minikiiiyeriiiimmmm
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyyy @ParteMoralll ayni bizimki oda telefonu alinca gozumn icine bakio aaall dio bana verio hayirdan anlio ama dinlemio sıpaaaYerimm ben o minikiiiyeriiiimmmm
![]()
Yemee yaaa benmmmYerimm ben o minikiiiyeriiiimmmm
![]()
arabayi satat aluruk demi gııı yiterki kolay yoldan incelsun acisiz agrisizAynisi kankisi partissne yapar edder aluruk
![]()
Hahahahahaha olsun oda bisey biliyo yanlis yaptiginiayyyy @ParteMoralll ayni bizimki oda telefonu alinca gozumn icine bakio aaall dio bana verio hayirdan anlio ama dinlemio sıpaaa![]()
Benimkide aynı kız. Dolabı kapatıp kendini alkışlıyor.Hahahahahaha olsun oda bisey biliyo yanlis yaptiginihele cekmecede hyr diyince kapiyo ya bidaha acio kapio bende alkisliom
kapiyo acio kendni alkisliyo
hahahah
canim bizimkide 1 yadini doldurdu emeklio tutunarakta firtina gibi gidio ama yurumuo 1-2 adim atip yere atio kendini dr.16. aya kadr yolu var dediii@ParteMoralll senin kız kaç aylık canım. Benimki 18 nisanda doğdu. 14 aylıktan fazla hala yürümüyor. Emekliyo daha ama heryeri karıştırıyor. Mutfak dolabının asagilarini, elbise dolaplarıni ve hatta çöpü bile.iki dakika yanlız bırakamıyor valla yaaaçok yoruyor beni
Men varhen onu nassi opersinhosgeldin canimmm tahmin ettim netin8n bittini nasilsin pahalimmmmm ciss yapmiosun demiii hadi öpüşehhhh![]()
alaruk tabiiiiiarabayi satat aluruk demi gııı yiterki kolay yoldan incelsun acisiz agrisiz![]()
Yakinda yurur cnmm benimkiz adima yasinda basladi soylemistm adim seklnde devam etti sonra atimlari artti sonra duvardan destk aliodu smdi gidiiiiii seninkide bi iki haftaya yurur bak gor bi anda diceksn anaaam gidioooocanim bizimkide 1 yadini doldurdu emeklio tutunarakta firtina gibi gidio ama yurumuo 1-2 adim atip yere atio kendini dr.16. aya kadr yolu var dediii
Ayyy uyuma allasen gunun bitiyooookizlat kizi uyuttm bnde uyumaha gidiiommmm operem aksamda davetliyimmm ohh oh
Hahliyimövmüş geneeeeee haklı
![]()
Elinden tutunca yürüyor benimki. Kendisi de bir yere tutunmadan birkaç adım atıyor. Ama çok tembel uğraşmak istemiyo.yataktan falan iniyor kendisi heryer en gidiyo emekleyerek. Benim ki biraz yaramaz ama çok sinirli. Birşeye kizdimi ortalığı dağıtıyor elinde ne varsa fırlatıyorcanim bizimkide 1 yadini doldurdu emeklio tutunarakta firtina gibi gidio ama yurumuo 1-2 adim atip yere atio kendini dr.16. aya kadr yolu var dediii
Ayy hemde nasil iyi olacak canimmm yaa cocuk cok bunaliyo evde ogle 11 aksam 5 di heralde saatleri bütün enerjisini atmış olurBu arada kresss iyi dusunmussun hem onun icin hem senin icinn :) bizde o zamanlara gelelmde insallaaahh
Bende koymuyom da .netten baktım nisasta pirinc unu yumurta bile koyuyorlar. O yüzden birde sana sorayım Dediydim kız. Çok sağol
Domates corbasiKizlar akşama ne pisiriyonuz
Yeni gördüm. Güzel menü afiyet olsunDomates corbasi
Tavuk koftesi
Firinda elma dilm pattiisss baharatli
Kahvaltiliklar
Dunden az makrna salatasi var
Birazda esime pacanga boregi kizarticam
İnsallah sorunsuz gider kizzevett o benimmm gızzzz cohh tatlikimmmmayyy kizu kreşemi vericksin iyi edersin cnm paylaşmayi ogrenir sanada iyi olurr inşALLAH cok eglenirr hadi bakalimnnn
![]()